Brick Mansions-előzetes: B13 remake Walkerrel

Mert ugye muszáj remakeelni a filemt, amivel betört a parkour a köztudatba! Azért itt is lesz pár durva akrobata mutatvány, de a bugyuta, Bessoni történet az maradt: nukleáris rakétát szereznek a gonoszok és az ellen kell lépni Paul Walkernek ebben a buddy cop történetben.

22 hozzászólás a “Brick Mansions-előzetes: B13 remake Walkerrel” bejegyzéshez

 1. Már csak Walker előtti kegyelet leróvás miatt megnézem. Bár copy-paste a programkód, csa a textúra változott.

 2. Amikor először elolvastam a címet, azt hittem, hogy csak egy kicsit túlzol. Hát nem. Ez teljesen ugyanaz :D

 3. Hát tény, hogy baromi jó hangulata van, de sajna tök ugyanaz mint a B13…és bármennyire is csípem Pault, róla nem tudom elképzelni hogy jól verekszik vagy parkour-özik a blockban :)
  Nyilván Hálivúdibudirudi lesz…kár, Besson úr mivé lettél?

 4. Én rühellem a francia filmeket. Szóval abszolút nem bánom ha remake-elik őket. Valahogy zavar a francia filmekre jellemző rendezői stilus és a szinészek ripacskodása.

 5. Én csak azt nem értem, hogy oké szokásos amcsi remake, de miért van benne az eredetiből a srác? :D No mindegy, itthonra jó lesz.

 6. Ha jól emlékszem, inkább a Yamakasi volt az három évvel korábban amivel betört a köztudatba a parkour…

  A trailer egész ütősnek néz ki, engem nem zavar, hogy nagyrészt lemásolták a B-13-at, mert az eredeti nem volt valami nagy alkotás amit szentségtörés lenne lemásolni, és nem is volt valami ismert film, sokan szerintem nem fogják tudni a moziban, hogy ez egy remake.

 7. Human,az ugye B akart lenni,és nem D?

  “Puffin:

  Azt hittem ez a forma már meghalt :D ”

  Erre írtam neked valamit,de aztán inkább kitöröltem.Gratulálok a kommentedhez,biztosan sok értelme volt.Amúgy igen,meghalt,és képzeld,volt neve is.

  Nyílméregbéka:

  Jól emlékszel,a köztudatba – azonban azt is tudni kell hogy a Yamakasiban David Belle követői,”tanítványai” szerepelnek,abban a filmben valamiért még nem vállalta a szereplést.

  Amiben egyet tudok érteni,hogy a B-13-ban az alapszitu több mint katasztrófa (ennek ellenére Metascore 70,IMdB 72),viszont amit Belle és Cyril Raffaelli műveltek,az azért bőven megér egy misét.Ha valaki emlékszik még a Die Hard 4-re,abban volt “az ugráló hörcsög” a francia srác,aki mellesleg akrobata,kaszkadőr,harcművész,amolyan Tony Jaa-Jason Statham keverék (már elnézést,de értitek.)

  A trailer nem jött be,David Belle ráadásul meg is hízott,nem tudom hogy anyagozástól vagy mástól,de a feje fel van püffedve,sajnos az a sanda gyanúm,hogy nem a véletlen miatt vállalta a felkérést,inkább kellett a lé “mindenfélére”.Paul Walker miatt talán szolid siker lesz,de nálam elsőre ez B-kategória.

 8. Paul walkernek kár volt ilyen filmben “égetnie” magát, mert ennél tehetségben sokkal többet ért. Ott volt az a kölökkurbliztatós filmje, ott eléggé beleélte magát. Inkább csinált volna több olyat, mint ebben a rakás szar B kategoriás ugribugri csikicsuki szennyben ko-opozni.

  A régi azzal a szőke francia komával elég jó volt egyszer,nagyon jó kaszkadőr egyébként, de nem egy ennyi filmre termett téma ez a….

 9. Az eredeti nagyon tetszett – többször is megnéztem – ez a parkour engem lenyűgöz *.* de ez sajnos tiszta copy-paste, csak a zsarut lecserélték Paul Walkerre, aki nekem itt fura; nem illik a filmbe :/

 10. Cyril Raffaelli után Paul Walker semennyire sem hiteles, mint kemény zsaru…

  @zsocso: ez komoly? A Taxi -> Amerikai taxi remake-ért jópáran megérdemelnének egy szívlapátos tarkónverést pl. De legalább még a Yamakasit nem gyalázták meg. Még…

 11. Vacsi: Igazad van az amerikai Taxi tényleg kritikán aluli. De nekem az eredeti sem tetszett. Lehet, hogy ebben szerepe van az RTL Klub-TV2 párosnak is. Szinte már pofátlanság, hogy hányszor adják a Taxi filmeket.

 12. Based on the screenplay “Banlieue 13”
  eddig azt hittem kicsit másabb lesz de ez mindent elmondott a filmről. Kár hogy “csak” egy remake

 13. Tudom, halottról jót, vagy semmit, de nem tudom, hogy gondolták, hogy Raffaelli helyére, aki többszörös harcművész-mester pont Walkert teszik! Az akció jelenetek fele, ha nem az összes kaszkadőrmunka lesz!

  Ha valamit bírtam az eredetiben Belle parkour mutatványai mellett az a tudat, hogy a verekedős részekben is a lehető legkevesebb trükköt használták, és tényleg Raffaelli csinálta őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.