Debug-poszter

A Scarlett-es sci-fi poszteréről jutott eszembe, hogy még nem került ki a Debug posztere, szóval íme. A Stargate-sorozat fanok kedvenc McKay-e, azaz David Hewlett írta és rendezte, jelenleg már az utómunkálatoknál tartanak, a napokban épp a hanghatásokról áradozott a twitterén.

A súlyos spoilerfóbiám miatt túl sokat nem olvastam el a sztoriból, a lényeg, hogy hat hacker kerül összetűzésbe az űrhajót irányító mesterséges értelemmel, és elvileg egyikőjük Jason Momoa.

David Hewlettnek nem ez az első filmje, amit ő írt és rendezett, pár éve az A Dog’s Breakfast egy nagyon jól sikerült darab volt vígjáték kategóriában, azon is Stargate-es színészekkel dolgozott együtt. Kíváncsian várom, hogy mit tud még mutatni a sci-fi műfajban.

Mammut
írta
2014. 02. 12. 11:28
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Debug-poszter” bejegyzéshez

 1. Szóval McKay írta, és rendezi, és Ronon (avagy Khal Drogo, bár ez a szerep most pont nem passzol ide) az egyik főszereplő? :D
  Mini Stargate Atlantis Reunion? :D

 2. Valami SG-U filmet is összedobhatnának amivel lezárják a sorozatot… btw anno valahol láttam hogy David Hewlett megvette a Destiny díszleteit…így csak kis befektetés kéne és mehetne a sorozat…vaaagy film. Nem érdekel mennyien nem nézték vagy nézték…szerintem megérdemlünk egy jó befejezést..most jött volna a lényeg!!!

 3. Human te vagy az egyetlen aki úgy tudja összefoglalni a filmet,hogy egy kukkot nem értek belőle. :)

  “a lényeg, hogy hat hacker kerül összetűzésbe az űrhajót irányító mesterséges értelemmel, és elvileg egyikőjük Jason Momoa.”

  Ez most így mi???

  ELképzelem a Terminator 1-et:

  “A gép visszamegy,hogy megölje Linda Hamilton,hogy nehogy a fia győzzön a háborúban. Egy segítőtársa is lesz, Michael Biehn személyében. Jövőutazós, robotos.”

 4. Az A Dog’s Breakfast tényleg egy jó film volt, aki még nem látta, az szánjon rá 90 percet, főleg ha Stargate rajongó, az összes szereplőt a sorozatból merítette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.