Transcendence másodszor

Avagy Depp tényleg a gépbe megy. Egy technológia ellenes csoport lecsap az összes MI kutatóra, Depp karakterét is lelövik, de a felesége feltölti a gépbe ahelyett, hogy végignézi a férfi halálát. Aztán jön az érzelmes Skynet??

HD a nagyoknak.

12 hozzászólás a “Transcendence másodszor” bejegyzéshez

  1. Érdekes, illetve addig érdekes, amíg nem kezd el varázsolni. Onnantól már katyvasznak tűnik. Bár majd ráfogják, hogy valami nanotechnológiával építi újra a dolgokat, vagy valami.

  2. most én leszek a kötelező fikkantó: ez valami irtó sablonos vacaknak néz ki így elsőre. remélem romantika is lesz dögivel! (persze, hogy lesz)

  3. Ha így a bemutató előtt 2 hónappal kitalálom a végkifejletet kapok egy rekesz sört?
    (a nagy gonosz MI a kliséhegyek után rájön rossz dolgokat csinált és öngyi lesz. FIN)

  4. Stephen Hawking azt mondta,hogy az agy letölthető számítógépre és kb 2020-ig ezt be is bizonyítja!!!

  5. Hát igen,az Eredet Oscar-díjas operatőre,Wally Pfister első rendezéséhez kapásból bitang erős gárdával dolgozhatott,Nolan meg producerkedik,azaz a háttér adott,valóban a történeten fog múlni minden.Várós,várós,de nekem elsőre talán Én,a robot-feeling,vagy inkább Eredet 1.5,nem is tudom! :-P Rebecca Hall meg nagyon tetszett a Tökéletes trükkben,sőt a Frost/Nixonban és a Tolvajok városában kifejezetten bájosnak láttam,de itt borzasztó előnytelenül van fényképezve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.