A Noé speciális bánásmódja és gagyi poszterei

Tudjátok van ez a Noah (Noé) című Aronofsky-film, amivel a stúdió valamiért hímestojásként bánik: nem nyúlnak bele a rendező vágásába, mivel nem is fókuszcsoportozták agyon, bár megpróbálták, de nem jutottak vele semmire. Hihetetlen! Hatalmas összegbe került rendezői filmet kapunk, betojok.

Extra: Watson kisasszonyé még nem futott be, de azért csatolom a gagyi lebegőfejes posztereket.


9 hozzászólás a “A Noé speciális bánásmódja és gagyi poszterei” bejegyzéshez

  1. Hogy a francba kerül egy ilyen sok milliós project plakátkészítése ilyen amatőr csapatokhoz, akik az ilyen ócska plakátokat összehozzák.

  2. Ez a láda szerű tákolmány lesz a USS BÁRKA? Elég gyatra poszterek és miért más a színárnyalat Crowenál

  3. Conelly-é még csak-csak működik de a többieké:\ Remélem a filmben pozitívan csalódhatok madj, mert Aronofsky stílusa nem áll túl közel hozzám.

  4. Csak feltételezés, nem tudhatom, de nem olyan biztos hogy azokon kívül, akik egész nap a photoshopot mókolják, mindenki más szerint is olyan lehánynivalók lennének ezek a poszterek. Nyilván nem egy csúcs, de nem olyan szar ez azért. Ez is egyféle stílus, szereplőkiemelő féle koncept.
    NEkem azok a minimáldizáyn kézzel barmolt konturvonalas fosok nemtetszenek például, mások meg attól vannak a gyönyörtöl kidölve, sokan meg attól sem. Eléggé izlésfüggő.

  5. Niobe: Ja mert a poszter minőségétől függ, hogy jó lesz-e a film. Aronofsky neve meg semmit sem jelent.

  6. Ja, meg mondjuk a trailerből. Pont Aronofsky eddigi filmjei miatt sajnálom, hogy ez ilyen közhelyesnek és fantáziátlannak néz ki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.