A Tammy teasere

Melissa McCarthy és Susan Sarandon a főszereplője a nyáron befutó komédiának, amiben Tammy a nagymamájával pattan meg a városból a legrosszabb napja végén. Ez a teaser kellően felvázolja a filmben található humort. Miért is lett McCarthy A Vicces Csaj?

human
írta
2014. 02. 13. 04:22
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Tammy teasere” bejegyzéshez

 1. …mert vicces? Elhiszem, hogy nem mindenkinek való valakinek humora (nekem konkrétan az olcsó végbélhumor jön már ki pont ott), de én a Másnaposok 1 óta nem szakadtam annyira a röhögéstől, mint a The Heat közben.

 2. Nekem csak a 40 és annyi mellékszerepében tetszett, bár lehet ott is erőltetett volt, csak épp jó kedvemben talált meg.

  Jonah Hill-hez a kövérségén kívűl semmi közze.

 3. igazából majdnem nevettem, rosszabbat vártam. lehet meg kéne néznem a heat-et? de már annyi rosszat olvastam róla, és annyira utálom látatlanban is, hogy hülyén érezném magam, ha kiderülne, hogy tetszik.

 4. 100 filmből talán 1-et félbehagyok, ha tényleg nagyon rossz, de az tényleg nagyon ritka, hogy már a 25. percben annyira felbasszon idegileg a főszereplő, hogy ott leállítsam az egész filmet. A személyiségtolvaj erre képes volt, szerintem még a Jack és Jill-t is sikerült alábbmúlnia, idegesítőbb volt mint 2xAdam Sandler. Ez a “színésznő” mutasson már valamit a színészi tehetségéből, ha van olyan, és ne fogadja el a felkérést az ilyen retek szar filmekben való szerepléshez, vagy takarodjon inkább a színésznői pályáról.

 5. …Hogy miért is lett ő a vicces csaj? Talán mert négy vigjáték és sitcom sorozatban is játszott/játszik, és több tucatnyi filmvígjátékban szerepel, főszereplő, és az oscar jelölést is vígjátékért kapta.

 6. igen, mindbe őt castingolták, mert ő a vígjáték csaj. De hogy lett ő még ezek előtt? Amit felsoroltál csak azt bizonyítja, hogy ő a vígjáték csaj, avagy nem érv mellette.

 7. Mondjuk nekem a The Heat tetszett, pedig nem számítottam rá, és nem is úgy ültem le megnézni.

 8. Nem lesz ezzel semmi gond.Vagy jót nevetünk rajta,vagy felejthető élmény lesz…inkább erre menjen el másfél óra az életemből mint a sorban állásra. :)Nem ismertem különösebben de a The Heat az kellemes csalódás volt,a Személyiségtolvajnak is voltak kellemes pillanatai.Akit pedig kiráz a hideg a szinésznőtől..az úgy sem nézi meg.
  Egy próbát megér..;)

 9. 9-aszám hatalma című filmben nem komika szerepet kapott. Régen láttam már, de úgy emlékszem ott egész jó volt Valóban sablon szerepeket osztanak rá, ezt lehet szeretni vagy nem, én pl a the heatben szerettem, a személyiségtolvaj kínszenvedés volt. Ez a film is le fog pörögni itthon majd egy este, de nem fogok moziba rohanni miatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.