Blockbuster watch: Legó mindenekfelett

A Lego második hete volt a vásznakon, de ez nem zavarta őket, és simán az első helyre helyezkedtek megint. A film már összesen 143,8 milliót szedett össze odakinn.

A Robocop első hete volt Amerikában, de csak 30 milliót volt képes összehozni a hosszú hétvégéjük alatt. 100-ba került a film, és világszinten is csak 100-nál jár. Ez még sehol nem hozta vissza az árát. Talán abba kéne hagyni a Verhoeven remake-ek készítését? Mi jön, Elemi ösztön? Starship Troopers?

A Monuments Men továbbra is Clooney legjövedelmezőbb rendezése eddig, világszinten 55 millió és Magyarországon még be sem mutatták.

Ami viszont biztos: Farrellt nem kérjük több romantikus filmbe, inkább a True Detective második évadát nézze már ki magának. A Winter’s Tale csak 7,3 milliót keresett, hiába Valentin nap meg szerelem meg ilyesmi. 60-ba került az elkészítése.

human
írta
2014. 02. 17. 23:07
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Blockbuster watch: Legó mindenekfelett” bejegyzéshez

  1. Szombaton megnéztem egymás után a LEGO-t és a Winter’s Tale-t, szerintem mind2 rendben volt… nyilván a LEGO jobban tetszett, de romantikus filmnek szerintem simán élvezhető volt a Winter… Sőt merem azt állítani, hogy a sokak által etalonnak tartott The Notebooknál ezerszer jobb volt… #hatersgonnahate

  2. Robocop nem 3 nap alatt 30 millió, szerdán kezdték el Amerikában adni, az-az 5 nap lett 30, elég gáz. Kár érte…

  3. Lego-t minden gyerek megnézi, és így sok szülő is.
    És mind a gyerek mind a kicsi imádni fogja.
    Hétvége óta egész nap azt énekli a gyerek, hogy minden szupi szuper.. xD

  4. True Detective-ben Matthew McConaughey meg Woody Harrelson után Farrel-t…hát, azok ketten már most olyan szintet hoztak létre, hogy Farrel nem tudom mennyire tudna vele megbírkózni. Jobb lenne újra a Hetedik párosát erre összehozni: Morgan Freeman-t meg Brad Pitt-et :D (persze nem kell komolyan venni).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.