Podcast: Nyilvános vetítés 225: Her Air

Bocs srácok, eléggé ledöntött egy kis betegség, így el is felejtettem, hogy ide még nem tettem ki az új adást. Ezért is érdemes feliratkozni az RSS, iTunes meg a többi elérhetőségre, hiszen ott kinn van már egy ideje. Megnéztük Con Airt, meg a Hert, beszéltünk is róluk, a következő adásra pedig a Leaving Las Vegas című “Nic Cage Oscarja” jut.

Premierek: Téli mese, Eltűnő hullámok, Megdönteni Hajnal Tímeát, Végtelen szerelem
Trailerek: Brick Mansions, The Two Faces of January, A Birder’s Guide to Everything, Sabotage R, The Purge 2
Egyebek: Under the Skin plakát, ID4.2 Will Smith nélkül, Vader FB Lookback, Optimus FB LB
Megtekintve: The Wolf of Wall Street, Her, Enough Said
RMJV: Con Air

Letöltés, RSS, Shownotes, iTunes.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 225: Her Air” bejegyzéshez

  1. Majd holnap meghallgatlak benneteket….:)A ‘Leaving’ egy ÓRIÁSI FILM!!!!!!!!!!!!!!!!Borzalmasan fájdalmas film egy reménytelen szerelemrőúl&az alkoholizmusról…megérdemelte az Oscart!

  2. Valahogy úgy érzem nagyon eltemettétek az akciófilmeket, és általános vélekedés hogy régen jobbak voltak. Én azt gondolom ahogy régen is voltak kiemelkedők (említitek az utolsó cserkészt, vagy a Die Hard-ot), most is akadnak. Épp a minap láttam a 2 gunst, mint buddy cop kategória, vagy a szupercellát pár hónappal ezelőtt, ami szintén jó film volt. Nem azt mondom hogy kiemelkedőek, de a con air szintet hozzák, szerintem ütik is. Mégis megbuknak, hiába jó mozik. Üres volt a terem a szupercellánál pl. Ha nincs igény erre, ne csodálkozzunk hogy nem készülnek ilyen típusú filmek. De azt sem mondom hogy nincs igény rá, csak úgy látom hogy aki teheti az elmegy a látványfilmekre, és a többit megnézi otthon. Ha készülne egy akármilyen ócska Ironman 4, biztos hogy kasszasiker lenne, és nem az értékei miatt. De egy klasszikus akciófilm manapság sajnos labdába sem rúghat a mozikban. Látvány kell, arra megy a nép, nem a forgatókönyvre.

  3. A 2 Guns ha nem ment volna annyira félre a végére akkor korrektnek nevezhető, de a Supercella hatalmas mellélövés. Igazából a Safe House az egyik amit mindig elfelejtünk, pedig az tényleg fasza volt.

  4. Csak a rend kedvéért Béla: Leo egy Lamborghinivel megy haza, nem Ferrarival :)

  5. ez érdekes téma, már múltkor is tetszett, hogy felvetettétek, hogy ki miatt érdemes manapság moziba járni.

    szerintem a személyes szimpátia és a star power kéz a kézben járnak, hiszen egy nagyon jól futó színész nyilván nem akar lejjebb adni a gázsijából és könnyen emészthető jó popcorn filmeket választ, ha díjakra megy, akkor meg ott is jól válogat.

    szerintem manapság Robert Downey Jr. ilyen, mert ha a filmjei nem is találnak be mindig (Sherlock 2, Vasember 3), ő tuti olyat alakít, amiért érdemes fizetni. De pl. nálam Leo is évek óta ilyen, ő meg speciel baromi erős könyveket választ, ha az ember meg csak jól akar szórakozni, akkor pedig egyértelműen Marky Mark is garancia másfél-két jó órára. szóval én hármukat mondanám, mert Will Smith eléggé mellékvágányra futott mostanában.

    még kb. 10 éve Ed Norton filmjeit is lelkesen böngésztem az imdb-n, hogy mi lesz a következő húzása, aztán ő is eléggé eltűnt, vagy éppen szintén 10-15 éve még, amikor húúú jön az új Pacino, De Niro, vagy Bruce Willis film. külön vicces, hogy belőlük mi lett…

  6. Kicsit szomorú voltam, hogy most nem beszéltetek sokat a Wolf-ról, de úgy rémlik, hogy múltkor már szóba került bővebben.

    Coming of age filmnek pedig mindig örülünk.

  7. A safe house lehet hogy jó volt, de nem ütött annyira hogy megmaradjon a fejekben. Másfél éve láttam, mégsem emlékszem belőle túl sokra, ha most nem hozod fel, talán nemsokára el is felejtem. Nem azt mondom hogy milyen jó volt a Szupercella,mert nem az volt életem filmje, ezer sebből vérzett, de valahogy jó volt a két öreget látni. Csak hogy maradjunk a börtönös filmeknél, Sly-nak ott a Bosszú börtönében, biztosan láttad már, sokkal jobb film mint ez. De ott volt Mel Gibson Get the gringo-val nemrég, ami szintén nem volt rossz. Csak nem tudom hogy az ilyen filmek labdába rúghatnak-e még, amikor mindig vetítenek valami látványfilmet ami elszívja a mozibajárók zömét. Bár ne így lenne, én szívesen látnék olyan kaliberü filmeket mint a Halálos fegyver, vagy a Tango és Cash volt annak idején. A con air-t pedig már a modern idők mozijának érzem, és annak nem tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.