Így készült az Amazing Spiderman

Avagy egymás nemi szervére cuppannak, miközben a filmről beszélnek. Persze felfednek pár jelenetet is. Úgy vettem észre az olvasóim többsége nem igazán van ráizgulva a filmre.

Egy új poszter is van a videók elé.

8 hozzászólás a “Így készült az Amazing Spiderman” bejegyzéshez

 1. Jók ezek a videók.
  Úgy fest meglépik Gwen dolgot. Pedig reméltem hogy nem. :(

  Az a boltos jelenet állati volt. Jó lehet maszkban tüsszenteni. xD

 2. Miután végre kijött a film és mindenki elmegy rá, majd kellemesen csalódik az egészben, akárcsak az első részben, na majd akkor menni fog a Pókmánia itt is. :) A legtöbb posztnál csak a CGI fikázása megy, mert ez most a menő ennél a filmnél ahogy láttam több külföldi fórumon is. Nálad human elég kevesen pletykálkodnak a sztoriról, a szereplőkről meg úgy mindenről, kár érte. Én várom az a lényeg. :)

 3. Talán amiatt nincs ráizgulva, mert a spider-man CGI olyan gagyin van megcsinálva , mint egy City Interactive játékban. Borzalmasan gagyi és enyhén fogalmaztam. Egy ilyen kaliberű filmnél az ember elvárná , hogy normálisan legyen megcsinálva.. Az előzetes nemhogy ezeket eltakarná, inkább még közelebbről mutatja pókit. A sok ellen miatt várós, mert nem a megszokott 1-2 ellenség van , hanem kapunk dögivel. Én mindenképp megnézem a moziban , de biztos , hogy nem a látványért.

 4. Gyerekkorom hőse, persze, hogy rá vagyok izgulva. :) Várom és moziban nézős lesz.

  Nincs egy listátok arról, hogy melyik Marvel filmet, mikor mutatják be pontosan itthon? Mi a sorrend és mennyit kell még várni? :)

 5. Én is rá vagyok izgulva, jobban mint a Galaxis őrzőire vagy az X-Menre. Pók2 és Amerika kapitány2, ezekben idén nem fogunk csalódni, fogadni mernék!!

 6. DarkEagle Melyik Gwen dologra gondolsz? Én nem láttam sehol brookly hidat :D Max talán egy frissebb storyt akarnak feldolgozni az elutazásával, de ahhoz éveknek kell eltelni.. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.