19 hozzászólás a “Jai Courtney lett Kyle Reese” bejegyzéshez

 1. A Die Hard 5 se miatta volt gyenge, a Jack Reacher meg kifejezetten tetszett, és ő is jó volt benne (bár nem volt túl sokat a vásznon). Mindenesetre, ha szar is lesz, nem hinném, hogy miatta. Eddig igazából bejönnek a castingok, Sarah és John Connor is, meg ő is.

 2. Számomra főleg ez a fazon vágta haza a die hard 5-öt, továbbá Michael Biehn az egyik kedvenc régi akciósztárom, szóval azt hiszem, én kihagyom ezt a remake-et.

 3. én is allergiás szoktam lenni, ha egy régi kedvenc filmemet folytatják és egy kicsit sem hasonlító, legalább karaktere egyént választanak a szerepre, illúzió romboló :-) hülyeségnek hangzik, de ez van
  hát itt is jajjj
  mi lesz még, az új Han Solo filmnél egy kigyúrt szőke kékszemű gyerekt castingolnak?

 4. A 4. hozzászóló által említett Varro karakterének alakítása volt tőle talán a legemlékezetesebb a Spartacus-sorozatból. Aki igazán kíváncsi arra hogy mit tud, az inkább abba nézzen bele, ott több mint korrekt volt a munkája. Nyilván nem egy világklasszisról beszélünk, de nem hinném hogy ez a szerep meg is követelne egy olyan színészt. Az eddigi casting szerintem teljesen rendben volt, de ha mostanában Terminator filmről van szó akkor nem feltétlenül bizakodó az ember. Reméljük a legjobbakat.

 5. A Die Hard 5-ben Király Attila hangjával nagyon irritált mint McLane Jr.,a Jack Reacherben viszont érdekes mód jó volt látni bérgyilkosként.Meglássuk!

 6. Fene enné is meg, de útálom ezt a pofát. Kedvenc filmes karakteremre benyomták ezt a faszit. Ennyi volt….

  Nagyon össze kell kapkodniuk magukat,hogy felhúzassák az érdeklődésemet eziránt a hulladék iránt, hogy über-jó film legyen.

 7. Nem tudom kinek az érdeke ezt a csávót tolni, de számomra nagyon ellenszenves feje van. Die Hard sok sebből vérzett, többek közt ő volt számomra az egyik. Nem bírtam, ahogy ez a “nímand” osztotta az öreg Bruce-t meg keménykedett jobbra balra…

 8. Sajnos nekem is antipatikus szinész, de nagyon.
  Semmi kisugárzása, egyenesen ellenszenves feje van. Bérgyilkosnak okés, de pozitiv főszereplőnek nagyon nem tudom elképzelni.

 9. Varroként szerintem nagyon jó volt, de ide más kinézetű ember kéne egy posztap. világból származó karakterhez. Biehn termete valósan tükrözte ezt az elvárást; el lehetett hinni róla, hogy nem éppen svédasztalhoz térnek haza a katonák a bevetések után.
  Bale nem lenne még rossz, ha most csöppenne a szériába és nem szerepelt volna már Connorként, mert ő képes akár 50 kilósra is lefogyni. :)

 10. Pfűűűű, tudom, bunkóság ilyet mondani, de olyan ostoba egy feje van, mint aki 3-ig sem tud elszámolni… Remélem, csak a kép sikerült ilyen együgyűre. :P

 11. Szerintem Caesar szerepére válogatták be a Majmok Bolygójába. Csak összekeverték a hírben a két film címét. Úgy látom ezt a manust 10 ből 9 ember nem kedveli.

 12. Ez valami új marketing fogás lehet. Ssináljunk felháborító casting-ot és máris mindenki erről fog beszélni, vagy WTF?!

  Mért érzem úgy, hogy még a 4-nél is rosszabb lesz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.