12 hozzászólás a “Mindent ellőnek: itt a Goblin” bejegyzéshez

 1. Na ez a manó vajon mit tépett? Én ezt nem értem, van rajta exoskeleton, meg dili dopping is? áh…

 2. sok nekem itt az ellenség, ezt nem hiszem hogy rendesen lehet menedzselni kb 2 óra játékidőben (ez volt az egyik baj számomra a Pókember 3-al is)

 3. amennyire szerettem regen pokembert (raimi fele filmeket) ez annyira erdektelen mar…Pedig nincs bajom a foszereplovel sraccal se, szerintem jobb is mint Tobey volt anno de az egesz film valahogy erdektelen es fosnak tunik.
  Talan azert, mert mar ugyis tudom, hogy mindenkit legyoz es ove lesz a csaj, ezen kivul meg csak CGI-t tartalmaz a film.

 4. fejlodott a pokruha az elsohoz kepest .. nem csillog villog a szeme .. meg a szinek is jobbak …amugy nekem teljesen bejon .. adja a feelinget

 5. FEjlődött? Szerintem konkrétan visszatértek a Raimi féle kosztümhöz, kicsit talán a szeme más (nagyobb) amúgy semmi extra. Lehet most meg is nézem a Pókember 1et. Willem Dafoe Goblinja isteni volt.

 6. Nem ellövés ez, az már rég megvolt a trailerekben,több jelenetben is láthattuk a repülő mecha-goblint…ami a külsejét illeti, végül is valahogy meg kellett oldani a röpdeszka irányítását és a szupererőt is valahogy hihetően. Így jött az exoskeleton… nekem se tetszik ez a gépesítés, de hát
  Rhino is mecha lett. A manó is ezt a vonalat viszi. A fejét elnezve azonban nem kizárt hogy valamit beinjektált ez is a testébe. Kíváncsi vagyok, ezúttal ki merik e nyiratni vele Gwen Stacy-t… bár ha a film tényleg az ultimate vagy mifene képregény vonalát követi, ott lehet nem is hal meg Gwen. Én csak a klasszikus sztorit ismerem, öreg vagyok már

 7. SPOILER

  Azt már rég lehet tudni, hogy kinyírják Gwent, csak az a kérdés, hogy ennek a végén vagy a 3. elején. Aztán jön a képbe Mary Jane, akihez vettek már fel jeleneteket, de végül nem kerülnek a filmbe. Viszont a 3. részben már ott lesz, új színésszel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.