7 hozzászólás a “Rise of an Empire IMAXben?” bejegyzéshez

 1. itthon miért nem? minek van az IMAX, ha nem játszák az összes IMAXre optimalizált filme? ilyn sok van, hogy válogathatnak? egyébként a Gravity-t 6 héttel a bemutató után levették az IMAX műsoráról. akkor nagyon meglepődtem, hogy ennyi IMAX film van, hogy az egyik, ebből a rendszerből a legtöbbet kihozó filmet 6 hét után leveszik a műsorról? erre most itt ez a poszt…

 2. Okoskodni nem szeretnék, de pl. a Cinema City honlapján a magyar plakáton is rajta van, hogy IMAX 3D-ben is. Ez azért adhat okot a reménykedésre. Sőt azt is elképzelhetőnek tartom, hogy 4DX verziót is kapunk belőle, persze ha ez valakit is érdekel.

 3. Én majd akkor megyek újra IMAX-be, ha kicserélik végre azokat a szarrá ült székeket! Addig bojkottálom őket! Gondolom leszarják, de mindegy :)

 4. A szekkel van a legnagyobb bakom imaxben. Evente 3-4 filmet nezek ott, ennyiben merul ki a mozibajarasom. Szemuvegek retkesek, karcosak. Film fokuszalasa kritikan aluli, neha nezhetetlenul homalyos. Valamit tehetnenek mar ez ellen.

 5. Copkuler

  Gondolom itthon is az van mint mondjuk Amerikaban, hogy bizonyos filmeket be kell mutatni Imax-ben, szoval le kell szedni a korabbi filmet (vagy meg kell ritkitani a vetitesi szamot). Legalabbis egy idore, mert peldaul a Gravity tobbszor visszatert, meg most is megy a hazai Imax-ben.

 6. max pain: kösz! pedig figyeltem hetekig és nem volt. most úgy tűnik megint műsoron van. el is megyek sebtiben újra megnézni.

 7. Copkuler

  Ugy egy honapja tehettek ujra vissza amikor a Hobbit 2 mar nem volt olyan nepszeru (mas meg nem nagyon volt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.