Tábortűz

Godzilla most ébredt rá, hogy rossz helyen ütött tábort.

human
írta
2014. 02. 20. 21:59
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Tábortűz” bejegyzéshez

  1. Hát a régi Godzilla (1998) című filmben a szörny kisebb volt egy felhőkarcolónál. Kíváncsi leszek, hogy tényleg ilyen hatalmas lesz, hogy a felhőkarcolók többszörösét teszi majd ki! (Mint az old-school filmekben)

    Egyébként ki fogad velem egy képzeletbeli pacsiban, hogy most(kivételesen) belülről fogják felrobbantani? (már az ejtőernyősök miatt)

    UI: visszanézve a trailert látszódik, hogy kamuposztert kaptunk ismét, mert jóval kisebb ez is az épületeknél.

  2. A poszter elég gagyi az eddig látott anyagokhoz képest, viszont az tetszik, hogy Godzilla inkább a régi, klasszikus külsőt kapta, nem a 98-as kinézetet, vagy valami ahhoz hasonlót

  3. Hat ha kamu ha nem tunt fel senkinek, hogy az ejtoernyosok korul a feher kod mintha egy zuhano embert formalna?

  4. Nari: Miért is kamuposzter? Mintha még nem láttál volna film plakátot. Gondolom a Star Wars plakátokon is elcsodálkoztál, hogy Darth Vader nagyobb rajta mint a birodalmi lépegető… Súgok, karakter kiemelés! ;)

  5. Nem kamu okoskák, imdb-n is megosztották. Szerintem remek poszter, el tudnám képzelni a szobám falán. Nem értem mi a gond vele, jaa mer reboot fikázzuk reflexszerűen. Istenem…

  6. Arra kíváncsi vagyok miért csinálják ezt a zuhanós, piros füstőt húzós mutatványt?! Az biztos, hogy nem belülről felrobbantás lesz, de még csak kívülről sem. Van egy olyan érzésem, hogy nem ölik meg a dögöt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.