Patrick Hughes rendezheti a Raid remaket

Vicces, mert már van egy, csak épp Dreddnek hívták, de most készülhet még egy. Az expendables 3 rendezőjével tárgyalnak, hogy hozza tető alá.

Ami még durvább, ez erősebb pletyka, hogy Chris Hemsworth (Thor) és Liam Hemsworth (The Hunger Games) lenne kiszemelve a fő páros szerepére.

human
írta
2014. 02. 21. 01:41
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Patrick Hughes rendezheti a Raid remaket” bejegyzéshez

  1. A rendező még nem tett le sok filmet az asztalra, így őt nem is bántanám, lehet érti a dolgát. Viszont a film egyik nagy vonzereje pont abban rejlett (legalább is nekem), hogy a verekedéseket láthatóan profik hajtották végre. A két Hemsworth meg tudtommal nem képzett harcművész. Mint színész, nincs bajom velük.

  2. Dregnarr1: Bármit, ami nem angol nyelvű és sikeres simán újraforgatnak 2 éven belül. Lásd a 2010-es Let Me In-t, a 2008-as svéd eredeti után…
    Úgy tűnik nem szeretnek szinkronizálni, feliratossal meg nem terhelik a népet.

  3. Hát ezt full felesleges újra forgatni, főleg sztárokkal, az eredetiben a lényeg a képzet harcosokon és a bunyokon volt, most ha ezek kikerülnek a képletből akkor marad a nagyon gyenge történet, az meg nem érdekel amerikánus változatban elmesélve engem.

  4. conorr: Téged nem érdekel, de szerintem az amerikaiakat igen. Van egy történet, amit megvesz az USA, leforgatja amerikai sztárokkal és dől a lé. Ilyen volt pl. a Tégla is. Mi láttuk sokan a The Raidet de hogy náluk mennyien látták, azt ki tudja.

  5. turrican: komoly vagyok. a Raid egy dogunalmas film volt. szamomra semmit nem nyujtott, nem elveztem, nem tetszett….

  6. Hupsz, teljesen elsiklottam felette. Az Expendables 3-ról ugyan még nem tudok nyilatkozni, meg más is rendezi, de érdekes hogyha fell kellene hozni jó és harmat gyenge akkciófilmeket akkor számomra az előző kategóriát a Raid az utóbbit pedig az Expendables 1-2 filmek képviselnék.

  7. Akár még lehet is belőle egy nézhető film, persze ha nem a keleti harcművészetre alapozzák, hanem mondjuk “hanyományos” verekedésekre és rengeteg lövöldözésre. A Thor tesóknak nem erőssége a kung-fu és a muay thai. Na meg kell az R/NC-17 besorolás, PG-13-ban ez sehogy nem működik…

  8. Megint csak a lényeget ölik ki belőle. Az eredetiben igazi harcosok csinálják a műsort, silat bajnokok, képzett harcművészek, erről szól az egész. Amcsik ilyet nem igazán tudnak.

  9. LasDen, ez a film egyértelműen a harcművészeti filmek kedvelőinek készült. Azok közt egy elég erős darab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.