15 hozzászólás a “Rocket can talk + You’re Welcome” bejegyzéshez

  1. Isten adja hogy itthon feliratosan tudjam megnézni…de! I <3 Marvel. Kár hogy WB-nél "tökölnek" a DC filmekkel..eléggé le vannak maradva. :S Nem flamenek szántam meg semmi!

  2. Egyébként marhajól megcsinálták ezt a kis patkányt. :) Ilyet még nemigen láttam vásznon/filmen/weben, a kis szőrszálai, meg a pofija, minden olyan “élethű”. A megvalósítás egyértelműen csillagos 5-ös!!!

  3. CGI féreg nagyon látványos, tényleg jól megcsinálták. szinte álleejtetős minőség. Kis szőrmók ovodára termett.

    A gond ottvan, hogy a többi karakter egy dögunalom.
    Bautista koxer,/ilyen melák állat volt már Hulkban is, meg Ffourban is, nem egy nagy találmány, ráadásul mindkettő jobb kcpt. volt ennél.
    Zöldre festett akciólány olyan szinte semmilyen.. meg ez a tony stark+amerika kapitány kutyulék Han Solo utánérzet koma, elég ásítós téma na.
    + egy fapofa dizel meghajtással.
    Csupán ennyi a baj. Ez nem egy túl jól sikerült terméke a Marvelnek úgy általánosan megítélve. Aztán lehet hogy egy fasza filmet hoznak össze belőle, de az eddigiek alapján nagyon érdektelen ez így számomra.

    Tehát az újabb reklám “nyomulásuk” sem vett meg kilajra.

  4. Bocsi a duplázásért.
    Valamiért úgy érzem, a DC kicsit eltaktikázta magát a nagy komolykodással, és az eddigi Batman és Superman filmek beszűkítik a lehetőségeiket, hacsak nem akarnak gyökeres fordulatot venni. Az ő univerzumukban is vannak fantsaztikusabbnál fantasztikusabb karakterek, de jelenleg el nem tudnám képzelni, hogy meglépnének egy ilyen beszélő mosómedve húzást. A Marvel szimpatikusabb most, mert nem érzem azt a görcsös dolgot, mint a DC filmeknél.

  5. A StarLord-nak ugyanaz a képessége mint Amerika Kapitánynak, hogy egyben tud tartani egy ilyen csapatot. Jól lő, és vannak kütyüjei is, de egyébként “csak” egy ember, mint ahogy Kapi is “csak” egy ember. Meg mondjuk Stark is. Hú, meg Romanoff ügynök is. Gyá, meg a fél Marvel univerzum. Kár hogy nem tud lézert lőni a szeméből, repülni piros köpenyben, meg egy szemüveggel álcázni magát. :(

  6. MStipee:Kár hogy nem tud lézert lőni a szeméből, repülni piros köpenyben, meg egy szemüveggel álcázni magát.

    Made my day. :D

  7. Copperhead: Starlord félig ember félig űrlény (nemtom milyen) akinek Thanos valamelyik emberkéje úgy szétrúgta a seggét, hogy mechanikus implantátumokkal kellett újra öszzerakni. Szóval így a végére 1/3 ember 1/3 űrlény 1/3 gép (?)

  8. Starlord a képregényekben félig ember félig pedig a spartoi humanoid faj tagja képességét tekintve sokkal gyorsabb, erősebb, ellenállóbb mint egy átlagember.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.