Jöhet a Space Jam 2? Update: LeBron TAGAD

Úgy tűnik, hogy a Warner már megint a múltba nyúl vissza, és egy klasszikus folytatását hozza el nekünk. A kosaras sztárt valószínűleg LeBron James fogja alakítani, már persze a Bolondos Dallamok ismert arcai mellé.

frissítés: mindenki tagad mindent, avagy nem lesz film.

human
írta
2014. 02. 22. 03:44
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Jöhet a Space Jam 2? Update: LeBron TAGAD” bejegyzéshez

 1. Ez jóóóó :) LeBron miatt kötelező lesz, ha pedig lesz Jordan cameo..na arra már nem is mondok semmit! :D

 2. Imadom az elsot!!! Es a filmet rendezzek a Fasirtos/21 jump streetes/Lego movies sracok, ezzel ok tudnanak kezdeni igazan valamit!!! :)

 3. Jóóóóóó!
  Remélem Rodman koreai csapata ellen kell majd felállniuk és Kim Dzsoung lesz a főgonosz!

 4. Gyerekkorom nagy kedvence az első rész, mégis (vagy épp ezért) félek, hogy mi sül ki ebből…

 5. DvDvDv: Megvettél kilóra! Azonal postázd az ötleted az amcsiknak! Ezt bűn elnne kihagyni! :D

 6. Félelmetes hogy pont tegnapelőtt néztem újra könnyed kikapcsolódásként, és most jön ez a hír.

 7. Tök vicces, hogy ennyien örülnek, hogy egy ótvar rossz film folytatást kap, ráadásul ezzel a hányadék félig anim, félig élő stílusban. Oké, mindenki gyerekként látta, persze, hogy tetszett neki az első, de ha ma lenne egy ilyen film…, akkor bőven kapna.

 8. Hú én gyerekként imádtam az elsőt :D Nagy kár, hogy LeBront egyáltalán nem bírom. Mint játékos, vitathatatlan a nagysága, de semmi nincs benne, ami szimpatikussá tenné. Gyakorlatilag a játékhoz való hozzáállását leszámítva minden olyan tulajdonság hiányzik belőle, ami a kilencvenes évek nagyjait kedveltté tette.

 9. valahogy nem érzem akkora legendának lebront, mint jordant. persze lehet azért, mert egyáltalán nem mozgok kosaras körökben, de sosem mozogtam. i believe i can fly, fly like an eagle, IF I HIT ‘EM HIGH, HIT ‘EM HIGH, HIT ‘EM HIGH, THEN YOU HIT ‘EM LOW, HIT ‘EM LOW, HIT ‘EM LOW. annak a filmnek volt egy állat hangulata. félek, hogy ez sehol sem lesz. pontosabban még mindig van, nem rég néztem újra, ugyanannyira bejött, mint gyerekként:D

 10. Semmi gond. Csinálják. Aki akarja nézi, aki nem nem. Az a baj, hogy a film kínálat 85% a ilyenekből áll, és foglalja a helyet a moziműsor listán a nézhetőbb jobbféle esetleg felnőtt és vérszomjas nézőktől, akik nem romantikus nyáladzást meg gyermeteg családi fost akarnának, illetve ahhoz közelebb álló ilyen Robotzsaru remake színvonalat. Egy jó horrort nem nyomatnak mostanában, csak a szellemes gagyikat főleg. Már másfél hónapja nem voltam moziban, tiszta szégyen XD

  Egyébként Space Jamről meg annyit, hogy gyerekkorban nekem is kedvenc volt, akkor úgy rendben volt, de ma már kurvára nem akarok látni mégegy ujrázást, szeritnem semmi plusszot nem tudna adni. Ujra ugyanaz a sztori, ugyanaz a lejátszása a dolgoknak, csak most lehet más karakterekkel, meg ezzel a Lebron akárkivel, ezeket a labdapattogtatókat annyira nem jegyzem, nem ezt a sportágat favorizálom. Jordan egyébként elég jó volt, de ő egy élő legenda, ez a lebron eléggé névtelen hozzá képst, csak Nike pólókon olvastam ezt a felíratot, onnat tudom,hogy a világon van.

  Tök felesleges megcsinálniuk, nem hinném,hogy valami pluszt ad.
  CSinálnák inkább a terminator 5- meg 6. részét, a 4. rész folytatásakén. De hát az csak egy beteljesületlen álom marad.

 11. a Space Jam jó volt annak idején.
  de utánna volt a Bolondos Dallamok újra bevetésen, az már szánalmas ketagória volt.

 12. De gyorsan megérkezett a cáfolat is, Michael Windhorst sportújságíró twitterén hozta le, hogy LeBronhoz közel álló forrástól tudja, hogy a Deadline híre kacsa.

 13. Pedig örültem volna neki, jókat nevettem a régin.
  Én amúgy jobban szerettem ezt a normális rajzfilm és élőszereplős keverést, sokkal szebb és őszintébb is, mint az új animációs vegyítések.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.