Videótár: 300 Tv, Kapitány TV, Gravity csak úgy, Need for Speed, Anchorman 2: New Jokes Cut

Némi néznivaló, miközben az eső veri az ablakot és mindent beterít az üvegen beáramló kékség.

300: friss tv-spoton a folytatás:

Amerika Kapitány 2: spoileres?

Gravity Show and Tell: még egy videó a Gravity trükkjeiről.

Need for Speed: beszélnek kicsit az autós jelenetekről. Látszik mennyire igyekeztek visszafogni a CGI-t.

Ja és emlékeztek, hogy szó volt az Anchorman 2 forgatásán történt improvizálásokról? Tényleg moziba küldik a másik viccekkel összevágott filmet, bár csak egy hétre.

6 hozzászólás a “Videótár: 300 Tv, Kapitány TV, Gravity csak úgy, Need for Speed, Anchorman 2: New Jokes Cut” bejegyzéshez

  1. Gravity-t én is csak pislogtam annyira durva. Az jutott eszembe, hogy oké színészek játszák, de ma már simán lehet manipulálni cgi-vel a mimikát, érzelmet, stb. és ennél csak durvább lesz. Nem csak a környezetet, de maga a karaktert is már agyon cgi-zik. A jövőben tényleg már nem is lesznek színészek.

  2. Engem nagyon meglepett, hogy a Gravityben ennyi minden CGI volt. Az ilyenek után csak röhögni tudok a látszik, hogy CGI kommenteken. Nagy francokat látszik.

  3. Én végignéztem a majdnem 2 órás Így készült-et a Gravity-ről, fantasztikus az egész, és nyilván azt az ember gondolta, hogy az űrállomások, kapszulák, stb CGI, de hogy még a sima tárgyak is, meg a sisakon kívül az egész ruha, féletlemetes. Meg ahogy megcsinálták a zero-G movementet is pl, elképesztő. Főleg annak tükrében, hogy az egész technológia nem létezett így ebben a formában eddig. Tényleg hihetetlen. Az mi durva, hogy 1 frame renderelése 15 óra volt.

  4. Zotty: Pont azt az egyet, szerintem sokáig nem fogják tudni CGI-vel manipulálni. Az emberi arc mimikája annyira bonyolult, hogy képtelenség élethűen visszadni számitógépes grafikával. Nem véletlenül használják még mindig egy élő ember/színész digitálisan leolvasott mimikáját ilyenkor (pl. Gollam). Többszáz izom mozgatja az arcot, és az emberi agy, evolúciós okokból, nagyon ki van erre hegyezve, nem lehet becsapni. Bármit le tudnak úgy utánozni CGI-vel amiről nem veszed le, hogy az (lásd, gravity! :)), de az arcot, emberi mimikát egyből mindenki kiszúrja ha nem igazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.