Pompeji: na milyen volt?

Gondolom az olvasóim közül is elmentek páran Paul W.S. Anderson új filmjére, tőlük kérdezem, hogy mit kaptak a pénzükért. A csajomat fűztem, hogy Monuments Men helyett inkább erre menjünk, de hajthatatlan volt. Nem is értem miért, mert a Három testőr is fantasztikus volt Andersontól, hogy a legutóbbi Resident Evilöket ne is említsem.


human
írta
2014. 02. 23. 16:26
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Pompeji: na milyen volt?” bejegyzéshez

 1. Hát nem volt rossz bár szerintem valami hiányzott belőle mikor kijöttünk teremből barátnőmmel olyan érzésünk volt mintha 3 órás lenne a film valójában 1 óra 30 perc vlt :/

 2. Hát engem legfőképp a 2012 c. “film”-re emlékeztetett. (Tipikus “1 méteren múlik, hogy meghal e a főszereplő” kategória.)
  És ez még meg van spékelve egy kis romantikával meg kockahasú főszereplővel. Szóval inkább lányoknak való. Részemről 5/10. (Fizetni nem fizettem volna érte.)

 3. Én nem javaslom a moziban való megtekintést főleg ne 3d-ben, mert nem sok olyan jelenet van benne ami miatt megérné. Szerintem egy 5.8/10 volt nem túl csavaros vonal vezetés a karakterek kb olyan beleéléssel játszottak mint egy átlagos szomszédok epizódban.:) Szóval waste of time.

 4. Paul W.S. Andersonnak nincsenek jó filmjei, de még a blockbuster látványfilmeken belül sem. Aki ismeri a munkáit tudja mire számíthat egy 4-5 pontos filmre a 10-ből.

 5. A 3D-t nem lehet kikerülni, azt hiszem csak abban adják. Szóval nem meglepő módon most is értelmetlen volt a 3D.
  Ellenben nekem a film tetszett. Szerintem azért annyira nem volt klisés, mint ahogyan azt az emberek állítják. Egyébként örülni kéne, hogy nem megint egy remake-t készítettek, hanem próbáltak valami mást csinálni.
  Az effektek sem voltak rosszak. Nyilván eredeti hangokkal jobban kivenné az ember, hogy a színészek mit nyújtanak. Így csak a mimika maradt.

  Kevesebb fikázás most már jó lenne. Nem kell aranyba foglalni ezt a filmet, de annyira eltaposni sem, mert így tényleg befolyásolva lesz egy csomó ember, akik majd letöltik és meglepődnek, hogy “jéé, ezt akár moziban is megnéztem volna”.

 6. Amblin

  Ez a kijelentés azért nem annyira helyes, na jó 95 %-ban megfelel.
  Ha még nem láttad a Halálhajót, (Event Horizont) akkor pótold.

 7. Paul W.S. Andersonnak egy igazán jó filmje volt (noh jó a Mortal Kombat első része még egész fasza volt akkori gyerek fejjel), az pedig az Event Horizon (Halálhajó). Nem is értem, hogy sikerült az összekalapálnia az utána következő mosolyogtatóan szar filmekhez képest. Resident Evil egy még jó volt, de a folytatásai??? Főleg az utóbbi 2 rész???

  Erre a Pompei-re egyáltalán nem vagyok kíváncsi, igazából nekem már a trailer mindent elmondott. Lehet, hogy nem annyira rossz, meg lehet rá lehet csodálkozni, “jéé…”, de a titános filmek óta valahogy nem vagyok vevő az ilyen szandálos 3D-s B mozikra…

 8. Szerintem nagyon jó film, nem értem miért van ekkora hadjárat ellene. Izgalmas és látványos, végig lekötött, jól el van találva a hangulata és még a szinkron is tetszett.
  Sok gyenge filmet láttam már idén is, de ezt semmiképpen nem sorolnám közéjük.
  Persze lehet mondani, hogy hatásvadász, de melyik hasonló film nem az manapság?! Nyilván inkább a szórakoztatáson volt a hangsúly mint a történelmi hitelességen…
  Szerintem remek kikapcsolódás!

 9. Egynek elment, 3D totál indokolatlan, zene tetszett, Kit Harington izmos, Emily Browning jócsaj, Kiefer Sutherland gonosz, vulkán bumm.

 10. Egynek elment simánn ézhető…innen onnan össze csórt :) meg nekem nekünk is az volt az érzésünk hogy hááát lehetett volna hosszabb részletesebb..kicsit összecsapott valóban de pl 1 2 szer minket meglepett….nem olyan rossz…1 szer simán nézhető!!!

  újat ne várj/várjatok…de vannak ennél jóval rosszabb filmek

 11. Ez a “vannak ennél rosszab filmek” duma olyan, mintha minden ok nélkül félholtra vernének az utcán, majd mikor ezt szóvá teszem, azt mondják, hogy akár fejbe is lőhettek volna.

 12. Most néztem meg. Szörnyű. Borzalmas. Látunk az első órában VALAMIT, aztán utána meg a vulkánkitörést és kész. Mellesleg olyan klisékkel, hogy már rosszul voltam. Inkább nézzétek meg DVD-n, de az első órát átugorva, de csak azok akik kiváncsiak a CGI vulkánra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.