Godzilla: ROAR

Ez valami mecha szörny lesz? Ilyen hangot már.

human
írta
2014. 02. 24. 23:45
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Godzilla: ROAR” bejegyzéshez

 1. swet: szuper, örülök h megy a trollkodás. A videó a Warner által üzemeltetett Godzilla accountról van, ahol azt a címet adták ők neki, hogy ROAR, ami lefordítva “ordítás, üvöltés, harsogás, kiabálás, bömbölés, bőgés”. Köszönöm az amatőr kommented, látod, lehet idézőjelek nélkül is, egyenesen.

 2. Szerintem nem jelent semmit hogy ez a címe, csak jól hangzik meg cool és hú, és valahogy el kellett nevezni ezt a kis szösszenetet.

  Ez egy hang, aminek a hullámformája a végén hasonlít a Godzilla hátán levő tüskékhez. Az ordítás a végén a logo alatt van, ahogy eddig is.

 3. Fülesen vagyok, de így is tízszer ismételtem a videót, mert mindent csak azt a ROAR-t (tudom mi ez) nem hallom. Már elhitettem magammal hogy hülye vagyok vagy rossz a hallásom de akkor látom nem csak nekem van ez. :D Remélem jó kis zúzást kapunk belőle.

 4. ezt most nem vágom én se. logó alatt a végén (!) ott az ordítás az tiszta de hogy előtte még a frekvencia spektrum megy, hogy az mi lenne…….???

  ha ordítás akkor a hangnak a fp spektrum alatt kellene lennie…

 5. human: ugyanez a “ROAR” ott figyel az 1. trailer végén is… tehát semmi újdonság… szóval nem is biztos, hogy ez lesz az üvöltése, de már alapból jár neki a negatív jelző? nekem meg ez az, bántja a szemem

 6. Nekem elég vérszegény, inkább trailer zene alatti hangdizájnnak hat semmint igazi üvöltésnek… remélem még megerőltetik magukat és dobnak valami, egyrészt életszerűbb, elevenebb, másrészt erőteljesebb üvöltést.

 7. Ez a hang a régi felültöltős mosogép túlterhelése közben kiadott “segítségkérés”-re hasonlít. Ismerve a kreativ Hálivúdi szakembereket még az is lehet hogy tényleg az.

 8. Pardo
  Kinézem belőlük, még a Star Wars hangeffektjeit is olyanféle legabszurdabb masinákkal hozták össze :D

 9. Megint a semmiről megy a duma. Egyértelmü hogy nem igy fog szólni a filmben. Ez csak valami virus marketing része.

 10. Zotty
  Pontosan! Emlékeztem szerint pl a Jurassic parkban a raptor hangját delfin és rozmárhang keverékéből állították össze :)
  A lehetőségek határtalanok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.