Alakul a Point Break remake

Nem szaroznak, hiszen olyan jól sül el minden régebbi kult akciófilm újrázása. Várjatok, a névsort nézzétek: Ericson Core (Invincible) rendezi, méghozzá a fantasztikus Kurt Wimmer (Salt, Law Abiding Citizen, Total Recall) forgatókönyvéből. Becsúszott az a Total Recall oda.

Azt már tudtuk, hogy Gerard Butler lesz az egyik szereplő, méghozzá Bodhi (Patrick Swayze nyomában).

Most kiderült, hogy Luke Bracey lesz Johnny Utah (őt Keanu Reeves alakította anno).

human
írta
2014. 02. 25. 03:59
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Alakul a Point Break remake” bejegyzéshez

  1. A Fast & furious nem ennek volt a remake-je szörf helyett autókkal? Vagy csak véletlenül pont ua. a sztori?

  2. Ha a forgatókönyvről beszélunk, akkor a Salt, a Law Abiding citizen és az Equilibrium kimondottan jó történetek. Az már más kérdés, hogy hogyan sikerültek a filmek. De közremüködött Az utca királyai-nál, A Gömb-nél stb. Szóval szerintem nem rajta fog múlni.

  3. Nekem sepciel Wimmer mindegyik filmje tetszett, talán csak a Millás film volt gyengus. Igen, még az új TR is oltári jó lett.

  4. Eldöntöttem, hogy ezt a filmet soha nem fogom megnézni. Egyszerűen azért, mert annyira minimális indokot sem tudok felhozni a védelmében, hogy “jobb lesz a látvány biztos” vagy ilyesmi. Érthetetlen, hogy egy olyan filmenk minek remake, ami egy cseppet sem kopott az idővel. Ugyanolyan jó, mintha holnap lenne a bemutató. Szóval az újat tuti kihagyom. Inkább megnézem az eredetit, az ugyanis még mindig az egyik legjobb akciófilm, ami valaha készült.

  5. Watchmen:

    egyet értek,mi a f@sznak egy ilyen filmnek remake?Az eredeti a mai napig megállja a helyét – ESETLEG a Total Recall,Robocop,Conan filmeknél volt ráció az újrázásra,de ez a mostani hót felesleges!És a java csak most jön:nem tudom hivatalos lett-e végül,de tervben volt/van az Elemi ösztön (!) és a Féktelenül (!) remake is.SZÉGYEN!

    (Butlert meg rühellem,de ez a hír szempontjából most tök mellékes.)

  6. Én javasolnám az Űrgolyhókat, a Nagy Lebowsky-t, és hogy kis hazánk se maradjon ki,a Dögkeselyűt remake ötlenek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.