Godzilla az új trailerben

Lesz itt minden. Lehet, hogy lesz olyan jó, mint Emmerich Godzillája? Nagyon hangulat az anyag, nukleáris “tesztek” városrombolás, a természet visszaüt.

human
írta
2014. 02. 25. 20:47
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “Godzilla az új trailerben” bejegyzéshez

 1. OK, csak egy trailer, de nem hinném hogy csalódást fog okozni. Persze gondoltuk már máskor is ezt…

 2. Finom lesz ez. Godzilla új hangja nekem elég szimpi, biztos félelmetes lesz majd a moziteremben :)

 3. Már a 98as Godzilla is rohadt nagy volt, de ez legalább a duplája! Mi a rákot evett, amitől ekkorára nőtt?

 4. A trailerben jól láthatóan több kaiju is van, szóval lesz itt Godzilla vs. Valamibaszomnagyszörny ezerrel. Bryan Cranston meg alap. Szóval jöhet.

 5. Ez valami baszom nagy dög, hogy a picsába fogják megmagyarázni, hogy 70 évig senki nem vette észre? Lesz benne MIB is, aki minden szemtanut megvakuzott?
  Ettől függetlenül barom jól néz ki és messze ígéretesebbnek tűnik egy Pacific Rimnél. Nem utolsó sorban, mert láthatóan nem csak éjszakai akció lesz.

 6. Mostmár minden előzetesnél jön egy CGI-t fikázó komment? XD olvass könyvet inkább, abban nem lehet csalódni.

  Az előzetes meg tetszetős.

 7. Ja, valóban több dög lesz a filmben. Kapunk még egy Pacific Rim-et, csak épp itt egymásra pörölnek a dögök?

 8. Állati jól néz ki, mozira való, biztos nézős státusz. Egyébként a szörny jobb volt az előző verzióban, de ami a környezettel történik az állati jól néz ki, amikor csak részleteiben mutatják a dinkadínót. Cunami meg egyéb ilyen dolgok nagyon jók. Talán pont az a jó benne, hogy részleteiben mutatja a rombolást, és nem olyan távoli kameranézetes fos végig, mint a makett épületek közt két játékfigura ugrabugrál stílusú Rimes gagyi..

 9. Jó lesz!
  Bár azt a csontvázat hogyan magyarázzák majd? Mint a Pacific Rim-et, hogy már legyilkoltunk párat blabla. Vagy ez lesz az főfőfő Godzilla? Na, mindegy. Reméljük nem a WC-n írták meg a forgatókönyvet, mint a Pacificnél… Pusztíííícccsssssááá!

 10. A 2001 Űrodüsszeia zenéje továbbra is sokat hozzátesz a sejtelmes, titokzatos, összeesküvős hangulathoz. Remélem hozni fogja.

 11. 12: Azért akadtam fenn a cgi-on mert a teaserben mutogatott jelenetekben isteni volt, ennél meg “lemászik a képernyőről” minden új shot. És nem a jó értelemben..
  .Úgy vagyok vele hha nincs mit mutogatna a marketingeseknek, akkor ne félkész _látvány_filmet reklámozzanak. Főleg ne egy gravity után. Köszöntem!

 12. Félálomban klikkeltem rá,de ezek után elaludni?!Nagyon hangulatos trailer,határozottan felkeltette az érdeklődésem – vagyis nálam a célját elérte! :-)

  A kötözködőknek meg: szerintem Emmerich Godzillája veszettül szórakoztató film volt,de hát ízlések és pofozlak,ugye.

 13. Tenyleg jo trailer…de aztan kiderul,hogy egy nagy rakas nulla popcorn mozi mint altalaban..de ne ugy legyen!

 14. Ha nem viselkedik Jesse, Heisenberg ráküldi Godzillát és mit sem ér akkor már a nitromeghajtású járgány. xD

 15. Wow. Eddig jó, és ha a filmben a zene is hasonló (vagy ugyanaz) lesz a trailerben akkor, már előre borzongok.

  Emmerich féle verziót én még a mai napig szeretem, jóféle popcorn mozi az.

 16. A forgatókönyvírok kilétére érdekes hogy senki sem hagyatkozik, pedig az fog dönteni. Sajnos mivel egy no name firkász és egy purdé (a Rock fajta Doom filmet írta!!??) rakta össze a scriptet így van mitől félni jócskán. Az egy dolog ha rendezés jó lesz de ha a forgatókönyv szar ott ette meg a fene az egészet…

 17. Az előzetes nekem is bejött – van benne para faktor rendesen, a CGI-t meg biztos kalapálják még. Ja emberek, a színészek? Ken Watanabe, Juliette Binoche? Bár láttunk már filmeket ahol komoly színészek áldozták fel tehetségüket a pénz miatt egy F#S film oltárán, de itt adja az ég, hogy ne ez legyen!

 18. ez hol félkész??? úristen ez baromi jól néz ki, nem értem mit látnak a fanyalgók. a sztori majd legyen a jövő zenéje, de a látvány és a hangulat ebben a trailerben kifogástalan.
  A Gravity-vel meg nehogy már összehasonlítgassa bárki is, az egy steril környezet volt űrben asztronautákkal, és azt is inkább az operatőri munka vitte mint a cgi. Nem mintha a cgi szar lett volna benne csak teljesen más egy bazinagy szörnyet meg szétbomló várost viszonylag élethűre szó szerint lemodellezni mint pár űrben lebegő asztronautát…

 19. Nem láttam még egyetlen egy Godzilla filmet sem.
  Lehet, hogy majd ez lesz az első.
  Viszont valaki magyarázza már el, hogy miért potyognak a vadászgépek az égből úgy mint a kemotox os legyek?

 20. Llew: “hogy a picsába fogják megmagyarázni, hogy 70 évig senki nem vette észre?”

  Biztos hegynek álcázzák sok sziklával valahol a Déli/Északi-sarkon. :D Volt egy ilyen jelenet az előzetesben.

 21. Na engem most vettek meg, ez tetszett, több előzetest nem is nézek.
  Szerintem jó a CGI is, 1080p-ben kell nézni nem 360ban.

 22. Szerintem azért hullanak a vadászok, mert eredetileg Godzilla ilyen sugárzó óriásgyík tehát tönkrevágja a gépeket ha a közelébe mennek.

 23. Azt kell mondjam, hogy nagyon várós, előzetes alapján. Persze forgatókönyvön meg ilyeneken elcsúszhat a dolog, de bízom benne,h nem fog.
  Így most nekem ez minőségi cuccként jött le. Parafaktor is megvan benne, Heisenberg is ott figyel, Inceptionös csóka is bekacsint, CGI rendben, színészi alakításokkal sincs gond, Godzilla meg bekaphatja a faszomat, legdurvább.

 24. Ez a forgatókönyv mánia..Man of Steel óta divat lett savazni…tudjátok hogy mit jelent az legalább? :D

 25. Odin: úgy néz ki, hogy te vagy,aki nem tudja mit jelent, különben tisztában lennél vele, hogy mennyi múlhat azon. Mint ahogy nyilván a rendezőn meg a színészeken is.

 26. Odin: Man of Steel óta? Lehet neked az volt az első moziélményed, ezért kötöd hozzá a fikázást, de forgatókönyv fikázás mindig is volt :)

 27. chacky: “Godzilla meg bekaphatja a faszomat, legdurvább.” :D:D:D:D

  egyébként bitangjó lesz, 3 éve várom a filmet “úgysemlehetszar”!

 28. Lesz egy repülő jószág is, nem?
  Az a villás farkú, ami beleesik a vízbe a repülőgépes jelenetben.
  Kíváncsi leszek, mert nagyon más hangulatot áraszt ez a film, mint bármi ilyen stílusú alkotás és ez még jól is elsülhet.

 29. ez nagyon jó! moziba nézős!!
  nekem van csak olyan érzésem h egyik jelenetben kb 3* akkora mint a másikban? a legvégén mikor az ajtó csukódik be akkor nem tűnik olyan hatalmas nagynak, de van ahol meg 2* akkora mint egy felhőkarcoló.

 30. Nem az csak…csak nagyon ritkán láttam itt olyan kommentet még jóóóóval a Man of Acél előtt hogy bárki is a forgatókönyvet bírálta volna. :) Vagy csak rossz a memoriám. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.