Smaug elkészítésébe is belezizzadtak

Ja hogy elindult a Hobbit 3 kampánya sutyiban? Ja nem is, a Blu-Ray miatt kezdték el tolni, beugrott. A lényeg, hogy aki arra kíváncsi miért pont Benedict Cumberbatch kellett a sárkány szerepére, az nézze meg az alábbi videót.

human
írta
2014. 02. 25. 19:01
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Smaug elkészítésébe is belezizzadtak” bejegyzéshez

  1. Az biztos, hogy Smaug az eddigi legjobb animált karakter filmben. EGyértelműen látszik, hogy a WETA mennyit fejlődött a King Kong óta, össze lehet vetni az ottani T-Rex-ekkel. Zseniális.:)

  2. Az előző trilógiában kb minden valóságosabban nézett ki ,mint az újban(nazgul,troll stb). Nekem a hobbit 1-2 konkrétan bántotta a szemem,annyira nem tudta az agyam valóságnak érzékelni(smauggal együtt)

  3. evil9: Ugye? Nekem is az a gáz, hogy a régi trilógiában amit csak lehetett, megcsináltak eredetiben, és most meg… :(

  4. Semmibaj nem volt a Hobbit CGI-val. Jó, egy-két helyen lehet, hogy elcsúszott, de hogy a Smaug-t szarnak mondani… ahhoz már kell pofa :)

  5. Engem az zavar, hogy teljesen hihetetlen az egész. Persze, fantasy, de annyira animáció az egész (a hordós menekülős jelenet hihetetlenül ciki, szerintem), hogy abszolút nem tud egy másodpercig sem izgulni az ember. Mintha csak valami játék bevezető animációját nézném.

  6. Ami azt illeti az apró orr-, száj- és nyelvmozdulatok teszik valósághűvé… ahogy kiemelkedett az arany közül, az eléggé meggyőző volt. Lehet, hogy a gyors változatban animációsnak tűnik, de a normál 3D-ben vagy 2D-ben teljesen élvezetes volt látni a magával ragadó jeleneteit.

  7. A Hobbitokban valamiért tényleg gáz a CGI. Bár, ez igaz a legtöbb mai filmre. Valahogy, mintha visszafejlődött volna az egész.

  8. Miért, fardavid, szerinted nem nevetséges, ahogy az elf a fejükön ugrálva nyilazgat, miközben zúgnak lefelé a folyón? Én csak arra vártam, mikor fakadnak dalra és kezdenek el táncolni. Az orkokkal karöltve, természetesen.

  9. EZ EGY MESE!!!!! Nem egy egy dokumentumfilm, vazze! :)
    Ráadásul köztudott, hogy a Hobbit könyvet eredetileg a gyerekeinek írta Tolkien.

  10. Nem tudom közületek hányan próbáltak már sárkányt modellezni meg textúrázni… muscle system, facial rigging, miegymás… de aki jobbat csinál otthon, az szóljon. A filmet nem láttam (az elsőt sem bírtam végig nézni :D ), de a CGI technikák lenyűgöznek, és szerintem ez a sárkány éppen iszonyat jó lett. Bődület mennyiségű munka és tudás van mögötte.

  11. fardavid, ez is egy problémám. Mármint hogy ez egy mese lenne. Azért van pár elég durva jelenet benne, ami nagyon is eltér a könyv szellemiségétől. A folyón hordóban sodródó fejről nyilazós blődli sehogy sem illik az ork horrorhoz. De biztosan nincs igazam, mivel a film sikeres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.