The Protector 2 Amerikában

Ha valakit érdekel, hogy Amerikában hogy reklámozzák Tony Jaa filmjét, az rohanjon a tovább mögé. The most powerful and greatest technique ever to exist. Na ezzel ver le mindenkit!

6 hozzászólás a “The Protector 2 Amerikában” bejegyzéshez

 1. A srácnak be kellene törnie Hollywood-ba. Ázsiai fronton is kell az utánpótlás mivel Jackie Chan és Jet Li már nem igazán aktívak.

 2. Nagyon tetszett az első része,de ez csalódás volt számomra…imádtam az első részben azt a 10 perces vágás nélküli jelenetet,amikor rohan felfelé az étteremben és kioszt mindenkit – na ebben semmi hasonló nem láttam. Attól még ügyes persze és nagyon tehetséges,de véleményem szerint messze alulmúlja az első részt.

 3. Minden tiszteletem Tonyé,amit évek óta leművel az nem semmi.Ugyanakkor picit faramuci a helyzet,mert amikor a fenti jeleneteket nézem,nem az jár a fejemben hogy jaj de jó,hanem hogy vajon hányszor vették fel,mennyi ideig tartott megkoreografálni – az izgalom-faktor meg a béka segge alatt,szóval valahogy nem varázsolódok el.Részemről a kevesebb több lenne,borzasztó sok benne a na-és-ezt-láttátok?-akrobatika.Hozzám inkább a Donnie Yen-féle SPL,vagy Flash Point áll közelebb.

 4. Az SPL az a csúcs :) De ne írjuk le a filmet amíg nem láttuk szerintem. Ez még akár jó is lehet. Az a piros ruhácska kimondottan tetszett a leányon ;)

 5. rendesen elhízott a Tony fiú.
  Ráadásul kicsit sok lett nekem a számítógépes effekt a filmben.
  Jah és RZA jelentősen csökkentette a film élményét.
  összességében részemről (akinek az első réz erős 9/10 volt) adok rá egy erős 2 pontot. csakis a piros ruci miatt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.