Akkor jöhet a jó Steve Jobs-film?

A Kutcherest már láttuk, gyorsan hasznot hajtottak Jobs halálából, viszont már rég óta tudunk arról, hogy Sorkin(g) összehozott egy forgatókönyvet a témában. Olyan életrajzi ffilm lenne, ami három fontosabb Apple esemény előtt mutatná be Steve Jobsot. Ez már alapból jöhet, erre kiderült, hogy jelenleg David Fincher lehet a projekt rendezője. Legutóbb valami Facebook-filmet alkottak közösen

Sajnos még csak a tárgyalások elején tartanak, de már most drukkolok.

human
írta
2014. 02. 26. 17:59
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Akkor jöhet a jó Steve Jobs-film?” bejegyzéshez

  1. WOW! Nekem is átfutott egy ilyen ötlet az agyamon, de akkora képtelenségnek tűnt. A Social Network is jó volt az egyoldalúsága ellenére.

  2. Ja persze jó volt, de egy Fincher életműben a gyengébbek közé tartozik.
    De legalább nem egy remaket csinál… khm

  3. Mit kell ezen az emberen annyit rugózni??? Sokkal nagyobb emberekről nem készítettek filmet, ezt meg úgy bálványozzák, mintha minimum egy Mandela vagy Teréz Anya lenne…

  4. fardavid: azt, hogy most ezt a kommentet grafikus felületen keresztül le tudtad írni is valószínűleg átvitten neki köszönheted.

  5. Kosztalma: WHAT THE… OLOLOL, nem. Az hogy neked lehet csinos almás telefonod, az köszönhető neki.

  6. A csinos almás telefon Jobs eltökéltségét és néhány ezer fizikus meg mérnök droidmunkáját dícséri. Amúgy épp az ilyen figurák viszik előre a fejlődést. Mondom ezt úgy, hogy iPad-en írok és megrögzött iPhone hater vagyok.
    Szociális hálózat SZvsz zseniális volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.