Dredd, Spiderman 3, Shrek

A legfontosabb, Karl Urbant kérdezték a Dredd folytatásáról, ő pedig azt válaszolta, hogy a stúdió és az író-rendező Alex Garland között tárgyalások folynak. Bár a film bukott a mozikban, de DVD-n fogyott, mint a nutellás palacsinta.

Még kettő Pókember film tuti lesz, a Sony már kitűzte 2016 és 2018 éveket a bemutatóknak, de a rendezőt még nem tudtuk. Ami már biztos, hogy Marc Webb visszatér a harmadik részre, volt az a pénz.. ja nem, elképzelése van a reboot trilógiára biztos. Garfield is ugye arról beszélt, hogy a 3. részig még tuti a téma.

A Dreamworks egyik alapítója ezt eresztette el: “We like to let them have a little bit of time to rest, but I think you can be confident that we’ll have another chapter in the Shrek series.” Avagy a hosszabb szünet után szerinte biztosan lesz még Shrek film. Ez nem azt jelenti, hogy jövőre.

24 hozzászólás a “Dredd, Spiderman 3, Shrek” bejegyzéshez

 1. Dredd jöhet! Remélem maradnak a receptnél és nem akarnak valami világmegváltó epikus történetet majd a folytatásnak.

 2. Jó lenne, ha folytatnák a Dredd-et, tényleg jó volt. Nekem nagyon bejött gyerekként a Stalloné-s verzió, és nagyon kellemes csalódás volt végül, hogy ezzel a filmmel viszont tökre más irányba mentek.

 3. Dredd jöhet!
  Shrek kicsit megfáradt már, de ha hagynak időt és jól átgondolják lehet még 1 jó része. Pókember meg…hát én megvárnám a 2. rész fogadtatását azért…

 4. Nekem tetszett a Dred, jöhet a folytatás, csak nehogy PG-13-as legyen a bevételmaximalizálás miatt…

 5. Felőlem is jöhet a Dredd, jó volt! A Pókembernek pedig megelőlegezem a bizalmat, remélve, hogy a 2-ik film tényleg jobb lesz, mint az első.

 6. Human, a filmeknek szokták mérni box office-os oldalakon, hogy mennyit hozott még a DVD-eladás? Mert a Dredd-et le akartam ellenőrizni egy-két helyen, de kb. 13 millát hozott domestic-ben.

 7. boxofficemojon szerintem nem, de máshol igen. Első volt eladásban amikor kijött, elvileg 17 milláthozott és ebből több marad a stúdiónál. Plusz ugye a vetítés jogokat is eladják. Meg az is számít, h esetleg ugye a második részre így több nézője lehet.

 8. Az uj dreddrol,ahogy olvasgattam ketfele velemeny van. Van, aki nagyon szereti es van, aki nagyon utlja, atmenet nincs. En szemely szerint legszivesebben visszakovetelnem a studiotol azt a masfel orat, amit elvett az eletembol, annyira szar volt. Unalmas, vontatott, zero sztori. Meg a Superman Returns is jobb volt, pedig az is hasonlo szinten mozog. Szoval nem sirok a 2. Reszert. A tobbi viszont johet…

 9. Én boldog lennék egy Dredd folytatással, Karl Urban-nek nagyon megy ez a zsaru téma mostanában, tolja csak nyugodtan C:

 10. Nem vágom mi volt a gond a Dredd 2-vel? Nekem nagyon tetszett. Kellően brutális és véres, nem tudom mégis mit vártak tőle? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.