Bass Cannon: The Stand, Sandman, Ghostbusters 3, Star Wars, The Book of Life, Pixels, Sin City, M. Night $hyamalan

Alakul a The Stand. Rendezői székbe Josh Boone (The Fault in Our Stars) került, és R besorolású, könyvhű filmet készít majd. WTF.

Jack Thorne (This is England, How I Live Now) írja a Sandman forgatókönyvét.

Harold Ramis halála miatt át kell dolgozni a Ghostbusters 3 forgatókönyvét. Persze csak egy kicsit, hiszen az eredeti gárda csak minimális szerepben tűnik fel a filmben, az öregek átadják a feladatot fiataloknak.

Concept artok a The Book of Life-ból. Guillermo del Toro a producer, és a mexikói halottak ünnepén játszódik amikor egy fiú kénytelen választani a saját vágyai és a szülei akarata között.


Durvul az Absolutely Anything, hiszen John Cleese, Terry Gilliam és Michael Palin mellé Simon Pegg, Eddie Izzard és Kate Beckinsale is csatlakozik. A főszereplő mágikus képességekre tesz szert, amit földönkívüliek ruhának rá.

Adam Driver egyre közelebb van ahhoz, hogy aláírjon a Star Wars EP VII egyik rosszfiújának szerepére. Elvileg a Girls forgatásába nem akarnak belezavarni, amiből az hozható ki, hogy nem csak 1 filmben lesz.

Végül a Pixels is tető alá kerül. Rövidfilmként ismertük, de egész estés kalandot faragnak belőle ugye, amiben a Space Invaderek megtámadják a Földet, és veterán arcade játékosokat rángatnak elő a legyőzésükre. A főbb szerepekbe most érkezett Kevin James és Josh Gad a jó öreg Adam Sandler mellé.

Valami jó hír, a Sin City 2 vágása kész, még a CGI még nem teljesen, de az augusztusi bemutató marad. Miller el is kezdett Rodrigueznek beszélni a harmadik részről.

A fenti kép pedig a Sundowning csapója. Hogy miért fontos? Shyamalamadingdong végül visszatért a kisköltségvetésű horrorokhoz, és épp azt rendez nekünk.

10 hozzászólás a “Bass Cannon: The Stand, Sandman, Ghostbusters 3, Star Wars, The Book of Life, Pixels, Sin City, M. Night $hyamalan” bejegyzéshez

 1. Stand-nak örülök, ahogy a fél Monty Phyton összeállásnak is, Ghostbusters 3 meg így már végképp felesleges sajnos.

 2. a The Book of Life-konceptek nagyon hasonlítanak a Psychonauts című játékban levő Black Velvetopiára

 3. Örülök, hogy a Sandman film is készülőben van. Kíváncsi vagyok, hogyan viszik vászonra. A képregény sokszor elég elvont volt, biztosan finomítanak majd rajta.

 4. devon: Ez úgy hsngzott, mitha valami negatívumként mondtad volna.
  Persze lehet, hogy tévedek.
  Viszont pont az volt a jó a Sandmanben, hogy elvont.
  Akárcsak a legtöbb Vertigós képregény is.

 5. CashTankinson: Máig a kedvenc képregényem, néhány fejezetét többször elolvastam már :) Amúgy lehet félreérthető voltam.

 6. Nagyon remélem, hogy erre az Adam Driver gyerekre, legalább olyan jelmezt raknak, mint Darth Vader-é, mert megmondom őszintén, nem szívesen nézném ezt a fejet egy trilógián át.

 7. Adam Driver komolyan? Na ne már! Ez a f.szarcú fog gonoszt alakítani? Több részen át? Ennél rosszabb csak a másnaposokból a szakállas faszi és Jonah Hill lenne! . ÁÁÁÁÁ. Zavart érzek az erőben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.