Heti mozibemutatók: február 27.

A hétre is érkezett pár néznivaló. Melyikre rohantok?

  • Apáim története (Stories We Tell) – fantasztikus kritikákat kapó dokumentumfilm.
  • Csajkeverők (That Awkward Moment) – borzasztó cím, erre így tényleg ki megy el? Pedig ha romantikus, fiatalos vígjáték kell akkor még akár nézhető is lehetne.
  • Gyermekeink (A perdre la raison) – érdemes?
  • Non-stop – egy repülőn is kupi volt, Liam Neeson ott is rendet rak.
  • Prince Avalanche – Texas hercege – Paul Rudd és Emile Hirsch dramedyje.
human
írta
2014. 02. 27. 19:51
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 27.” bejegyzéshez

  1. Épp most értem haza a Non-stopról. Kellemes kis krimi. Liam Neeson hozza a tőle megszokott formát.

  2. Az Apáim története iszonyat aranyos, és egy igazán különleges film. Annak, aki úgy érzi, hogy tud rá szakítani egy kis időt, csak ajánlani tudom.

  3. Non-Stop c. filmen voltam tegnap. Egyszer simán meg lehet nézni, otthon. Mozijegyet szerintem nem érdemel. (SPOILER: Az viszont nagy csalódás volt, hogy elég hamar és elég könnyen rá lehetett jönni, hogy ki a gyilkos.)

    A többi felsorolt film még otthoni nézés céljából sem érdekel. :)

  4. 2 hónap óta nincs egy nézhető film a moziban. Tiszta szomorú vagyok. Szarez. Mióta odafigyelek,hogy ilyen robotzsarufélékre inkább ne vágjam ki a pénzt, a romkomok meg nem kötnek le, akárcsak a mesedélután se, azóta nincs moziélmény. De inkább ne legyen semmi mint a szar. Szeretnék végre egy jó filmet moziban látni. Talán március közepe felé akad. Ez a hét silány /szerintem/ Neeson is a sokadik Taken utánérzettel….áhhsítok…

  5. Csajkeverőkre mi a barátosnékkal elmegyünk, de csak azért mert halálra röhögtünk magunkat az előzeteseken. (Most komolyan Zac Efron álló zászlóval próbál pisilni? XD )

  6. Terror tarol:
    Ez sajna így van. Nagy a pangás most. Nagyobb mint a megszokott.
    A köv. film ami érdekes lehet, az a 300 folytatása (erre szerencsére kaptam ingyen jegyet) utána pedig az Amerika Kapitány lesz az amiért még fizetnék is áprilisban.

    Szomorú!!

  7. Amerika kapitány nálam is nézős meglepő mód. Pedig az első jónagy szarhalom volt. 300 at én annyira nem várom Wacabooy. Első elment, de annyi elég is volt. Nem rajongok annyira ezekért a kosztümös történelmi vackokért, engem nem fognak meg annyira. Talán a pompei, de azis csak azért mert borítékolható hogy mindelégnek, és lesz végre egy szomorkás végű film is a sok happyend szemét mellé. De ez nem biztos. Még nem láttam. Noéban meg talán megfulladnak.
    NEm túl sok jóság van beharangozva a közeljövőre, amiket tényleg nagyon várok:
    Expendables 3 Wesley Snipes miatt, kíváncsi vagyok mit hoznak össze vele, és a Teenage mutant turtles, mert gyerekkori kedvenc, és atomjól néz ki. Persze komolytalan tucat szar, de legalább nosztalgia élmény ujrázás, nem a sokadik tucatbatman, hanem valami más.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.