Jupiter Ascending már megint

Wachowski tesók új scifijének japán trailerében akad pár eddig nem látott képkocka is, plusz érdekesebbre is van vágva, miközben Kutcher lecsapja mindannyiunk kezéről Mila Kunist, mivel eljegyezte. Mármint a valóságban, bulvár, de a 70’s show nézők szerintem azt hitték április 1. van. Visszatérve a filmre, még mindig rohadtul várós, bár nem Kunis miatt, ő az egyedüli aki kilóg az egészből.

8 hozzászólás a “Jupiter Ascending már megint” bejegyzéshez

  1. En ezt mar nem nezem meg, mert nagyon varos. Remelem tartjak azt a szintet amihez a Cloud Atlas-szal visszatalaltak vegre Wachowskiek.

  2. Ejj, de jónak tűnik ez! :) Mila Kunis ide vagy oda meg a többi, de nagyon érdekel a világ, ami a háttérben látszódik. Ha kellően ki lesz dolgozva az is, akkor nagyon fogom szeretni…

  3. He-he,most darálom az Azok a 70-es évek show-t,már csak két évad van hátra.Fura ezt olvasni (eljegyzés),nem mondom hogy nem illenek össze,de azt hittem ez náluk már anno lecsengett,szinte mindenki kavart mindenkivel (az is igaz,hogy a sorozat indulásakor Mila csak 15 éves volt,de akkor is).

  4. Ide a rozsdás bökőt, hogy ez a film is jó lesz, de anyagilag meg bukta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.