300: Rise of an Empire még mindig a tévében

Olyan lassított jelenettel kezdődik a friss TV-spot, ami alapján le lehet vonni a következtetést: ez is 20 perces film lesz 90-re húzva. Na jó, félretéve a viccet, és a nem olyan nagy nevű főszereplőket, ez nézős lesz.

10 hozzászólás a “300: Rise of an Empire még mindig a tévében” bejegyzéshez

 1. remélem a csaj nem lesz főszereplőnő minek kell ilyen filmbe nő egxyáltalán olyan hüjén mutat hogy sok izmos férfi harcol azt jön egy nő aki szétcsap közöttük amúgy nem tudom a 300 nagyon tetszet de ez nem győzött meg egyáltalán nagyon izzattságszagú de azért megnézem majd de nem moziba

 2. bocs megint én de most nézem valami Murro a rendezője nem értem miért bíznak egy ilyen fojtatást olyanra akinek csak egy filme van az is elég rossznak tűnik talán ezért nem tetszik ez tréler alapján nekem sem mert hiányzik belőle az az érzés ami megvolt az első részben

 3. Tőlem Eva Green a telefonkönyvet is olvasgathatná másfél órán keresztül,azt is megnézném.Kétszer.

  A főhős csóka elég vérszegénynek tűnik,ez egy tipikus lehúzós folytatásnak tűnik.Mondjuk az is elég furcsa,hogy EGY nyavalyás húzónevet nem tudtak leszerződtetni.

 4. Ez a Sullivan Stapleton ,pofára egész jó volna Sam Fishernek, egy élőszereplős Splinterbe cellbe.

  Na mindegy, ez a film kurvára hidegen hagy. Tipikusan, csak ha nincs jobb éppen, és nagyon moziznék, akkor…kategoria. Kár hogy butler kipusztult, vele lehet jobban érdekelne, de így se nagy kunszt.

 5. Popkorn mozi! Nem kell ezt túlreagálni! Bemegyünk, kóla, kukorica, megnézzük. Fröcsög a vér 2 órát, “oszt jóvan”! Nem várom a filmet a jövő évi Oscar esélyesek közé, de két órát (értsd mozijegy árát), nekem megéri. A filmkritikus vénámat, meg megtartom más fajsúlyosabb művekre.

 6. Ennyi akció, látvány, badass lassítások, vértenger. Ez a film ennyit kell hogy nyújtson. Eva Green meg csak hab a tortán.

 7. “Kár hogy butler kipusztult, vele lehet jobban érdekelne, de így se nagy kunszt.” Pont ez volt a lényeg az elsőben, pubi. ;)
  Amúgy annyira nem lesz rossz szerintem, mint amilyennek tűnik. Nézhető.

 8. Ezzel a filmmel egy baj van, hogy szinkronos. Most jövök a premier előtti vetítésről és eléggé fasza lett. Én kevesebbet vártam tőle. Persze nem magasztalom agyon, ez tipikus popcorn mozi, Stepleton gyengébb mint Butler, de Eva Green kb mindent visz, eskü féltem a csajtól, azok a hideg szemek… egyszerre féltem és lettem szerelmes ;) :) Nah meg amilyen cuccokban volt, ha éppen volt rajta…
  A magyar szinkron sokat ront rajta, Lena pár jelenete egyébként fasza, asszondom a sok vér és akció között a két nő jelenetei viszik a filmet. Jah, történészek kerüljék, vagy fogják be a fülüket a buzdító nagymonológoknál, mert okés, hogy nem várunk történelmi hűséget meg hozzáértést nemhogy egy ilyen filmtől, de semmilyen hollywooditól, de a sokadig “egységes NEMZET (????)” meg “egységes (Görög)ország (???)” után tényleg csak Green mentette meg a filmet…
  6-7/10 jár neki, teljesen vállalható darab, egyrészről hozza az első rész hangulatát, másrészről már nincs benne annak újszerű varázsa, szóval attól mindenképp gyengébb, de komolyan van olyan, aki ugyanazt a szintet várja ettől a folytatástól, mint az első filmé…? Nem hiszem.

  De hajrá menjetek moziba és lessétek meg, érdemes, főleg IMAX 3D-ben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.