The Matrix REBOOT????? Még több kérdőjelet?

Andy és Lana Wachowski már benyújtott egy tervet a Warnerhoz, amiben az új trilógiának porát hintették el. A Mátix világában játszódna, sőt, lehet, hogy a rendszer megszületését, valamelyik korai One-t mutatnának be. Szóval nuku eredeti szereplők, maximum cameo jutna nekik.

human
írta
2014. 03. 01. 04:33
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “The Matrix REBOOT????? Még több kérdőjelet?” bejegyzéshez

 1. Ha jól értelmezem, amit leírtál human akkor ez egy előzmény film (pl.:X-men origins Wolverin, Star wars 1,2,3, 2011-es The Thing de akár a Hannibal(2001) és a Vörös sárkány is előzmény film(és még jók is)) nem pedig egy reboot. Ami attól még lehet sz*r vagy legalább is nem olyan jó, mint az eredeti trilógia, de így máris jobb a hangzása.

 2. Ez inkább prequel mint reboot. Egy olyan filmet mint ami az Animatrix filmekben látható (a gépek vs emberek háború kitörése) megnéznék… ja, nem – az a Terminátor.

 3. Én inkább egy negyedik részt szerettem volna, mert a 3. borzasztó volt, nálam egy csomó elvarratlan szállal. Dafuq kategória, amikor Neo megállítja a lényeket IRL, aztán meg elhurcolják a “tetemét” de hova. ?WUT?

 4. Nincs ezzel semmi gond. Jöhet egy előzmény-trilógia, meg egy negyedik, tényleges lezáró/tisztázó rész az eredeti sorozatnak.

 5. öööööö…mint véresszájú MÁTRIX buzi örülök a hírnek, de azért abban had ne értsek egyet, hogy kéne egy 4. rész “lezáró”-ként. Pont az a lényege ahogy az egész véget ért, nekem nem hiányzott semmi. Az pont úgy volt jó!
  Előzmény sztori nem rossz ötlet, de attól félek, egy Mátrix már nem sokakat hozna lázba. A 3.rész is azért nem hagyott mély nyomokat sokakba, mert már nehezen tudtak újat mutatni ebben az univerzumban. 1 új Mátrixnak lenne értelme, de újabb 3nak????
  hááát én elfogok menni rá a moziba, meg örülni is fogok neki, de a többi ember???

 6. valamit nagyon elrontottak a 3. résszel, mármint, ezek szerint nem volt érthető eléggé, ugyanis mindenre volt benne válasz, csak lehet nem elég érthetően (emellett az akciójeleneteket én halálra untam, abban tényleg nem volt már új, amúgyse fognak meg)

  !!! SPOILER !!!

  az előzményt itt megint csak nem tudom elképzelni, mivel tudjuk hogy indult, a 2. részben egész részletesen elmondják, hogy 6 neo volt már (vagy ő a 6.? nem emlékszem), és mindig a mátrix kegye volt hogy lehessen zion, … egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az odavezető út annyira érdekes legyen, ÉS még izgalmas is

  nekem úgy tűnik, hogy a cloud atlas, és a V, meg speed racer bukása után egyértelműen ebből kell cash-elni újra, ezzel amúgy nagyjából sejthető mennyire biztosak a jupiter ascending-ben :) (előzetes alapján kb. olyan komoly, mint az ultraviolet, egy hajszállal a speed racer felett)

  !!! SPOILER !!!

 7. Akkor csak annak lenne értelme, ha Reboot-t készítenének! Egy kicsit kozmetikázzák a sztorit, valami extra új ötletet belevisznek, s amennyivel jobb a mai technika, kinézetre brutál lehet! Csak a story maró muri! :D

 8. Most azokról az emberekről szól, akik az előző Mátrixot is létrehozták, szóval még jó is kisülhet belőle (főleg ha az első Mátrix filmre hajaznak).

 9. Magyarán valahogy folytatni akarják. Elözmmény, folytatás, vagy egy külön álló story a matrix világában, tök mindegy. A lényeg hogy most már kéne egy jó kis kassza siker, a watchowsky nem is tudom mik nek. Én nagyon örülnék ha a hír igaz lenne.

 10. Tök mindegy mit csinálnak, mélyebbre már nem süllyedhet ez a széria. Az első részben felépítettek egy komplex világot, tele súlyos mondanivalókkal, popkult utalásokkal, amit a 2. és 3. résszel szemen köptek.

  Félreértés ne essék, azok sem rossz filmek, de nem az 1. részhez méltók. Csak egy szimpla technokrata akciófilmmé lett lebutítva egy egész gondolatiság. Ez benne a legszomorúbb. Benne volt pedig a lehetőség, hogy kiváló 1 trilógia szülessen. Így viszont van egy kifogástalan első rész és azok morzsáiból összetákolt, látványos, élvezhető, de nagyon furcsa 2. és 3. rész.

  Ha nem tartják az első rész színvonalához magukat és csak az effektekre mennek, meg a látványra, akkor hagyjuk.

 11. Simán jöhetne egy előzmény trilógia. Én örülnék neki. Még azt is eltudom képzelni, hogy Morpheus vagy Trinity fiatalabb karaktere is benne lenne. Még logikus is lenne, mert nem nagyon van hova folytatni a harmadik rész után.

 12. oké, de 3 filmnyi felvezetés a 3 filmnek? Elég durva, remélem jobb ötletük van, ez azért nem a Gyűrűk ura, pedig még ott is necces…

 13. Én is megnézném. Mellesleg szerintem a trilógia úgy ahogy van rendben volt. Így volt kerek.
  Csak ugye “előzményfilmben” meg már láttuk az Animátrixot…

 14. human: Te is tudod, hogya mostanság a stúdiók trilógiákat finansziroznak a legszivesebben. De ha valamiben jók a Wachowski testvérek, akkor az a látvány és a fantázia. Majd valamit kitalálnak nekünk. Ez a dolguk.

 15. Ennek nem vagyok ellene. Nyugodtan. Keanu reevesel amugy is a tököm tele, a rettenet gagyi szamurájos filmjében is már sokadszorra bizonyította,hogy egy nagy lófasz a szinészi produkciója, Matrix sem miatta volt jó. Egyedül Agent Smith aki ért valamit ebben a szériában meg Triny, a többi eléggé pótolható. Fish is pótolható. NEkem nem kedvencem ez a széria csak azért írom. Nézhető, de egy illyen remek sztoriból lehet hogy még többet is ki fognak hozni, ráadásul mai CGI színvonalon.

 16. megy a szenvedés megy a szenvedés…..

  …és mi a tapasztalat? ritka, hogy már később főleg egy ilyen etalon mellé hozzá tudnak tenni valamit ami tényleg jó lesz. oké persze ámen és legyen jó meg ne fanyalogjunk előre. de statisztikailag nincs nagy esélye. sajnos.

 17. Az a gond, hogy elnézve a mai filmeket, szarnak a sztorira, csak látványra gyúrnak rá. A Mátrixnak a sztori is erőssége volt, de már egyszer elsütötték azt is. Szóval ebből, ha lesz is, egy közönséges látványszar lesz csak max. szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.