13 hozzászólás a “Remélem nem a rossz kritikák elől védi magát” bejegyzéshez

  1. Szerettem az első részt minden hibája ellenére. A képregényes világból ma már csak a cinematic univers maradt meg, de abban valahogy nem tudok csalodni marvel fronton. Évről évre várom a következő mozit és most sincs másképp. A trailer alapján pedig bizakodom hogy ez a film végre kinövi a marvel filmek egyetlen felróható hülyeségét is, a gyerekes és felesleges hülyülést, ami a vasemberen kívül nem áll jól egyik filmüknek sem (na jó még az avengesben is jöhet)

  2. Ezen a részen sok múlik, a következő részek hangnemét tekintve. A trailerek alapján úgy tűnik ez lesz az első az előző Cap óta (2011), hogy minimális hülyülés lesz. Ha ennek ellenére hozza majd a Thor 2 szintjét bevételben akkor végre számíthatunk a jövőben is komoly sötétebb marvel filmekre. Ha nem, akkor viszont végleg elkönyvelik a humort, mint kötelező bevétel fokozó összetevőt. Mert ugye tény hogy a két eddigi legtöbb pénzt hozó epizódban, erősen fokozta az ujranézést a rengeteg(!) es sokszor valóban kiváló poén.

  3. Llew: aha, the talenTED :D
    az mi szar lehet, ha egy oscar galan, csak ugy tudnak felkonferalni hogy a neved ele teszik hogy talented…kb mintha vv…bb.. :)

  4. “Szar volt az első is. Sok reményt nem fűzök hozzá.”

    Ezt nem értem. Épp azért lehet reményt fúzni hozzá, mert szar volt az első.

  5. Én nagyon reménykedem benne, hogy ez a film már komolyabb lesz, mint a többi Marvel film volt. Szerintem egy kis komolykodástól rossz nem lehet. Egyébként meg biztos jobb lesz, mint az első…van egy ilyen érzésem :D

  6. Épp azért nem fűzök hozzá semmi reményt, mert az első olyan szar volt hogy ezt kihagyom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.