12 hozzászólás a “Kedden új Transformers-előzetes!” bejegyzéshez

 1. Optimus még hányszor hal meg?
  A superbowl trailer egyébként gyalázatosan sz*r lett szerintem. Ennél giccsesebb már nem is lehetett volna.

 2. nem értem mért kell egyből pfujjolni, akit nem érdekel, nem nézi meg, ha nekem nem tetszik egy film, nem írogatok lehúzó kommenteket róla egyből, szánalmasak ezek at emberek
  amugy pedig bay az egyik legsikeresebb rendező!!!! talán csak Nolan,és Cameron van előtte aki ennyi pénzt összehozott a filmjeivel!!!!

 3. “Chased by flying robots, crashing cars and countless explosions” :D Megint kell várni vagy 10 évet hogy Bay rendezzen valami érdekes filmet, addig jöhet a csillogó villogó robbanó szar, táltott szájjal menekülő főhőssel.

  Nagy Péter, mindenki azt ír egy filmről amit akar szerintem ennek a fórumnak ez a lényge, de a másik kommentelőről írni hogy szánalmas stb. az már más tészta.

 4. Előre leszólni egy filmet, nyilván nem fair. Ám a már bemutatott teaser trailer-t már csak véleményezheti az ember. Szerintem ez a teaser nem lett jó.
  Mindhárom film jó lett, bár az első az újdonság varázsával hatott, a második szerintem inkább látványos volt, de kicsit talán hamarabb akarták a folytatást, mint kellett volna.
  A harmadik rész valóban sötétebb hangulatú lett, de azzal a strucc nővel nem tudtam mit kezdeni.
  De ha megint ugyanaz lesz a recept, vagyis lassítások, művi beállítások, szaladó-aggódó emberek, szétrobbanó Optimus…Akkor…
  Az alapján, amit eddig mutattak, nem vagyok bizakodó. Pedig én szurkolok a filmnek.

 5. Ez a film már csak akkor lehetne jobb, ha a Földet és az embereket kihagynák. Inkább csinálnának egy előzmény filmet arról, hogy mi történt pontosan Cybertronon, mint a játékokban vagy valami hasonlót, de az emberi szálat hagyja már ki a fenébe. Felesleges. Így csak ugyanazt a tálalást kapjuk folyamatosan kevés új dologgal benne.

 6. michael bay honlapján az van hogy csak teaser trailer jön
  ami ha jól tudom nem rendes trailer
  bár ettől a résztől kicsit tartok, valahogy ezek a dinobotokat és hogy mindegyik robot ráncfelvarráson esett át, nem veszi be a gyomrom egyelőre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.