19 hozzászólás a “Batman: Arkham Knight-előzetes” bejegyzéshez

  1. Eszméletlen jól néz ki és már nagyon várom (bár anno a Blizzard jobban megcsinálta a hasonló előzetesét)

  2. Megvalósításban hibátlan és gyönyörű de valami hiányzik ami az előző két előzetest és tv spotot emlékezetessé tette. Nem hozott tűzbe sajnos.:( Gameplayt várok!

  3. Szerintem baromi jól néz ki, meg a ruha design is a régi Tim Burton féle Batmant idézi ami külön bejön. Nagyon várós, eddig minden részt imádtam.

  4. “Az Arkham Knight valóban a záró felvonás lesz, ezt maga, a játék rendezője, Sefton Hill erősítette meg. „Ez a sorozat vége, stílusosan akarjuk befejezni.” A történet egy évvel az Arkham City eseményei után veszi fel a fonalat, és a Game Informer értesülései szerint Gotham városának egy teljesen új részét járhatjuk majd be, ráadásul sokkal nagyobb teret kapunk majd, mint az Arkham City esetében”.

    “Az utcák szélesebbek lesznek majd, hogy elférjen rajtuk a Batmobile, és olyan ellenfelekbe fogunk belefutni, mint Scarecrow, Penguin, Two-Face, Harley Quinn. A történet középpontjában egyébként valószínűleg Scarecrow áll majd, aki maga akarja egyesíteni Gotham gonoszait”

  5. Párszor már láttam,hangulatos kis trailer.Nekem a dramaturgiája tetszik,egy-két jelenetnél beugrott,hogy filmben ilyet miért nem látni?A sok ellenfelet-főgonoszt viszont megint túlzónak találom (netes pletykák szerint Harley Quinn,Pingvin,Madárijesztő,Hush,Két-Arc,Deathstroke,Azrael,és a halála ellenére valahogy Jokert is bele fogják tenni),egy sztoriba ennyi mindenkit hogy lehet beszuszakolni? :-P

  6. Az Arkham City-ben is rengeteg ellenfél volt. Abban volt eddig a legtöbb és talán a széria eddigi legjobb része volt, szóval nyugodtan beletömhetnek rengeteg gonosztevőt, ha jó hosszú lesz a játék. A City volt talán a leghosszabb és amúgy nekem az Origins nagyon bejött. A története szerintem brutál jó volt és nagyon adta a hangulatot. Egyetlen negatívumot tudnék felhozni és az a hosszát illeti, mert szerintem rövid volt kicsit, de ugyanúgy maximálisan minőségi játék volt. A befejező részt is várom nagyon. Ez a kis trailer nagyon baba lett, mint egy komplett film. Kár, hogy ilyet nem látunk filmen még egy jó darabig. Ha Batman-t akarnak készíteni, akkor szerintem az Arkham-szériához kellene nyúlniuk, mind történetileg, mind hangulatilag, mind Batman ruhát illetően. Talán majd 10 év múlva, ha a Snyderes feldolgozás (ami persze lehet irtó jó lesz) befejeződik.

  7. Csatlakoznék Sücihez! Miért nem lehet egy ilyenből egész estés filmet készíteni! Animáltat, nem kell élőszereplős! Egy ilyenből lenne egy Justice League a vele járó felvonultató karakterek egyedi történeteivel! Vagy ennyire rossz ötlet lenne?!

    Szép, szép, szép…..

  8. Ez az a játék ami miatt egyre valószínűbb, hogy az év végén veszek egy next-gen konzolt, pedig nagyon nem akaródzik egyik sem. (Főleg a PS…vagy az Xbox)
    A trailer-nek nagyon erős RISES-hangulata van, nagyon eltalálta a Rocksteady.

  9. Süci-nek és Imtal-nak írom, hogy már készül az animációs film. Ebben az Arkham univerzumban játszódik, viszont azt még nem tudni, hogy egy új történet lesz vagy valamelyik játék adaptálása. Reméljük az előbbi. Amúgy még idén ki is jön a film, úgy tippelem, hogy a játékkal egy időben.

    Batman: Assault on Arkham
    http://www.imdb.com/title/tt3139086/

  10. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy minden egyes Arkham játékban főleg Bruce/Batman teljesen máshogy néz ki? Meg most az elővillantott gonoszok se hasonlítanak az előző részekéhez. Először ezért azt hittem másik Batman-ről van szó. Remélhetőleg, főleg ha befejező rész lesz, nagyot fog alakítani minden tekintetben. És szerintem Joker tuti benne lesz, City-ben biztos nem halt meg.

  11. Reugen: elvileg az Arkham Asylum-ot veszi alapul ez a rajzfilm, aztán majd kiderül, hogy lesznek-e benne itt-ott változtatások.

    SPOILER (az előző játékról)
    zotty: a Rocksteady is nyilatkozta, hogy meghalt, és úgy is marad. részemről nem hiányozna, az eddig 3 részben is ő volt végig, ideje váltani most már (bár azt egy kommentelő feldobta máshol, hogy Scarecrow egy hallucinációval simán előhozhatja Jokert, és ismerve az eddig játékokat, ez nagyon is valószínű)

  12. zotty: most teljesen Ben Affleck jut róla eszembe, lehet szándékos, hogy megszerettessék a néppel a választást.

  13. Csigusz: De akkor jöjjön Mark Hamil is, vagy akár minden idők legjobb színész váltása, Troy Baker legalább :)

  14. Play: Hamill sem fog visszajönni, ellenben Baker remekül vette át a stafétát. (Jó, tény, hogy nem önállóságra gyúr, hanem nagyrészt Hamill-t utánozza, de szerintem ezzel semmi gond nincs, egészen jól ment neki)

  15. Ha Affleck csak fele ilyen hiteles batman lesz, akkor nagyon elégedett leszek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.