Transformers: Age of Extinction-előzetes: Bay már megint megcsinálta

Ismét összedobtak egy olyan trailert, ami valamennyire felkelti az emberek figyelmét. Kiba látványos lesz, ez nem vitás, és hiába komolykodnak, azért mégis csak DINOBOTOK! Rögtön az előzetesben láthatjuk, amint Optimus meggyőzi őket, hogy segítsenek.

A blog miatt én tuti elrohanok majd rá, de azt továbbra sem értem, minek erőltetik az emberi szereplőket ebbe. Na jó, az agyonszűrőzött, lepukkadt Optimust felélesztő marky Mark azért kicsit poén.

Amit még hozzá akartam tenni, hogy a friss poszterek egyike mennyire badass már?

De az emberi szereplőkről is van friss anyag. Tegnap már láttuk Wahlberget, most itt vannak a többiek.

56 hozzászólás a “Transformers: Age of Extinction-előzetes: Bay már megint megcsinálta” bejegyzéshez

 1. Rohadt messze van ez a bemutató…
  Mellesleg imádom az idei mozis évet. A felhozatal nekem …hmmm
  fincsi :)

 2. méltánytalanul elfelejtett John Woo-t kellett volna a rendezői székbe , na és akkor lenne egy fassza Transformers!

 3. A böfögős nevű gyerek nélkül azért már engem is sokkal jobban érdekel a dolog.

 4. Hm… noh ez engem egy cseppet sem mozgatott meg érdemben, kapott egy vállrándítást kb.
  Persze meg fogom nézni, lehet az is, hogy moziban, de ez nekem most nem jött át.
  John Woo meg inkább maradjon Hong Kongban és ott alkosson valami faszát, mert Hollywoodba egyetlen tényleg jó filmet tudott összebarkácsolni (Face/Off), pedig a 90-es évek elején (80-as évek végén) készített HK-i mozijai elég jók voltak. Woo nem illik egy ilyen filmhez. J.J. Abrams, Bay, Emmerich ők a faszák ebben a műfajban…

 5. Na ez hangulatos lett! És ez a “levadásszuk a Transformereket” vonal is tetszik.

 6. hümm. ha nem lett volna annyira értékelhetetlen az előző kettő, szerintem megnézném moziban. így itthonra marad.

 7. mondom az a gond hogy már ilyet láttam,s hol? hát az első 3 db Transformers filmben.
  (annyi a külünbség itt nincs Shia LaBeouf fél perces no.no.no.no,no-ja, hanem van egy fél perces Oh My God Stanley Tuccitól)

 8. Nem biztos, hogy jól rémlik, de a Dinobotok nem a jókkal voltak a képregényekben? S nem igazán értem, hogy mi lett Optimussal, hogy újra kellett éleszteni? :)

 9. A dinobotok az Autobotokkal vannak , bár az elején történt egy kis árulás , nem értem miért is bunyóznak akkor ?

  Egyébként Human ?!

  Idén nem lesz ” melyk filmet várod idén a legjobban ?” poszt

  Arra kiváncsi lennék

 10. Jöhetnek a kövek, de én letettem a hajam..mert lehet, hogy volt már 3 film és a lényeg eddig nem nagyon változott – óriás robotok és abálás ezerrel, DE! EBBEN BENNE LESZ GRIMLOCK!!! :D Nekem ez már bőven megér egy mozijegyet, IMAX-ben, első napon. :)

 11. Második rész kaki volt, harmadikat már meg sem néztem. Ezt sem fogom, amíg Bay fossa ki a filmet. A szemem viszont kiégett az élénk színektől… miért kell így csinálni?

 12. Amúgy egy 2 és félperces videót miért neveznek teasernek? Azok nem ilyen rövidek szoktak lenni?

 13. Első gondolatom, hogy herótom van ettől a Bay féle Transformers mizériától, de aztán megnéztem a trailert és iszonyú király, ahogy a dinobot és optimusz gyaknak :D :D

  A CGI fikázók meg húzzanak már el melegebb éghajlatra, de komolyan!!!!! Ha blogom lenne bannolnám mindet :D


 14. ovo says:
  2014. March 5 at 07:22

  Cgi egy cseppet szar benne egy két helyt.

  bazdmeg te hülye vagy

 15. Éjszaka ezt megláttam…kb…azt hittem üvöltök. Annyira atom lett!!!Végre szimpatikus emberi szereplők…a zene odavág mint kedvcsináló…CGI meg szerintem picit jobban néz ki mint a “Hold Sötétjében vagy a Hold Sötétje?:D (direkt nem írók Alakváltók 3-at mert húzza le magát a fordító :D)

  Am csak szerintem követik kicsit az IDW-s képregény vonalat? Ott is az volt hogy az All Hail to Megatronban kb szétzergelték az Álcák NY-t és aztán valahogy kilettek onnan paterolva de az USA berágott erre és elkezdett elég intenzíven vadászni a Transformerekre…ja + hogy idén jön a Transformers:Rise of the Dark Spark (ha elírtam sry lusta vagyok megnézni) összemossák a High Moon féle Cybertron gammákat a Bay féle az univerzummal…lövésem sincs hogy mikor..utube-on fent van trailer. Tessék ámulni és bámulni. :)

 16. Aki a CGI miatt nyavalyog, attól most jelvényt és szolgálati-fegyvert kérnék! Ez egy visszatérő “probléma” errefelé. Valakik folyamatosan reklamálnak a CGI minősége miatt egy előzetesben, annak ellenére, hogy már hatmilliárdszor tisztáztuk, hogy az előzetesekben általában még nincsen teljesen kész a CGI! Tessék magadra tetoválni valahová, ha esetleg elfelejtenéd!

 17. We don’t need you anymore – ez a kifejezés eléggé hogyis mondjam :D, végülis a film univerzumában ők az egyik legfejlettebb teremtmények, mégha retek sok fight is alakult ki miattuk a Földön

 18. zsedan: IDW féle G1 folytatásban meg kb elpusztult a föld..sivatag lett az egész. :D

 19. A robotok verekednek dolog még nem is lenne rossz, de ez a sokadszori “egyedülálló redneck apuka megmenti a világot, miközben gyűjt a lánya egyetemi tanulmányára” vonal rohadt unalmas.

 20. Ez nagyon durván nézett ki.
  Szerintem a CGI teljesen rendben van, az előző részekben is rendben volt.
  Pl nekem az első résznél esett meg az, hogy a film alatt nem fogyott el a popcornom meg a kólám a film végéig, mert egész végig az állam a földet verte, hogy milyen faszán megcsinálták az effekteket, hogy nem lehetett látni mi a CGI és mi nem az.

  Tuti moziban nézős lesz mint eddig az előző három rész is.
  És nagyon remélem, hogy most nézhető lesz majd eredeti nyelven felirattal, mert szinkronnal bűn ezt nézni!

  Tetszik benne a tipikus Bay kameramozgás/beállítás. Pl amikor a töltény lassítva pattan ki a fegyverből. :)

 21. Abban igaza van Happy-nek is, hogy mivel tudjuk hogy van ez a jelenség, hogy félkész jelenetekkel teszik tele a promót, ezen felesleges fennakadni és emiatt előre leírni a filmet, vagy fikázni a trailert, de a fikázóknak meg abban van igaza, hogy akármelyik forgalmazó/stúdió legyen már annyira igényes, hogy ha már promóz valamit, akkor nem félkész jelenetekkel…

 22. a 2. részt anno egy óra után kinyomtam, azóta hozzá sem szagoltam a Transformershez, pedig anno kiskölyökként még hajnali 5-kor is felkeltem megnézni a német RTL-en, annyira imádtam :)

  ehhez képest ez nagyon tetszett. akármilyen sablon karakter legyen is, Marky Mark elég combos ahhoz, hogy még így is elvigye a hátán (össze sem hasonlítható Shia-val) és a látszólag(?) komolyabb vonal is jót tesz a történetnek. Teljesen jó rebootnak tűnik, Wahlberg meg ehhez tökéletes választás.

 23. (mondjuk a tinilányoknak bepakolt hülyegyerek miatt kár, valószínűleg sokat ront majd az összképen a románc)

 24. minek vannak benne emberek???????? minke?

  jaaa, hogy azért mert bunyó közben úgyse megállapítani h melyik robot kicsoda:P

  ismét egy jó látványos gagyinak néz ki.
  kíváncsi vagyok h megint ugyanolyan ostobák lesznek-e a robotok, mint az első három részben.

 25. Ugye jól látom, hogy a végén itt is lehelete van Optimusnak? :D
  A trailerek alapján eddig is azt lehetett hinni, hogy a következő jobb lesz, mint az előző, aztán mindig szarabb lett.
  Bay nem tud elszakadni saját magától. De legalább nem lesz benne az a pöcsfej, meg az irritáló szülei.

 26. Soha nem fogom látni ezt a filmet! :D Hipergagyi kategória nálam a Transformers, már a rajzfilmet se szerettem.

 27. Azt hittem tavaly láttunk utoljára olyan előzeteseket, amik tele vannak dobálva ezzel az inception hanggal,de tévedtem:D továbbra is ezzel próbálják drámaibbá tenni őket…
  Ahogy az első 3 filmet ezt is meg fogom nézni, 1x moziban és ennyi

 28. sziasztok!
  (ez az első kommentem az oldalon, nagyjából 2 éve követem az oldalt)

  egy személyes vélemény a Michael Bay féle TF filmekről (csak mert általában sok róluk a negatív komment):
  Nálam minden eddig általam látott filmet beleértve (mondom úgy, hogy amit csak lehet, azt az IMAX-ben nézem) a Dark Side of the Moon nyújtotta a legnagyobb élményt látvány téren. Olyan látványorgia volt IMAX-ben, amit sem az Avatar, sem pl az Avengers nem ért el nálam. Természetesen láttam az első 2 részt mielőtt elmentem a harmadikra, és semmilyen elvárásom nem volt drámai történetvezetéssel vagy a karakterek logikus gondolkodásával kapcsolatban. Szerintem egy rövid TV-spot alapján is bárki leszűrheti, hogy mit várhat. Amit én vártam eddig a TF filmektől, azt tökéletesen hozták és a látványos popcorn filmeknél nálam a toppon vannak.

  (nem korlátozom le magam a popcorn mozikra, ugyanúgy elismertem tavaly a Gravity-t, vagy annak idején a Drive-ot..stb., a maguk kategóriáiban(!))

  off: idén egy kicsivel logikusabb történetvezetést a Godzillától várok, remlélem nem fogok csalódni

 29. on: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nagyon várós a film. Ha hasonló élmény lesz a Dark Side of the Moon-hoz, akkor én teljesen elégedett leszek.

 30. matt89:

  de miért nem lehet jó sztorit is írni hozzá, hogy mondjuk maradandó legyen?
  miért elég az ha csak látványos.

  eddig mindegyik TF film mérhetetlenül ostoba volt, buta robotok, logikátlan forgatókönyv… meg már írtam egyszer, de engem borzasztóan zavar h bunyó közben alig lehet megkülönböztetni a robotokat egymástól.

  simán belerakhatnának annyi melót, hogy kicsit kerekebb története legyen, normális karakterekkel, nem fajankó robotokkal. a képregényt tökre szerettem, de eddig mindhárom film nagyon gagyi volt.

  nem hiszem h bay változtat a recepten.

  ugyanúgy hozná a milliárdos bevételt, ha normális sztorija lenne.

  egyszerűen ki nem állhatom, hogy a blockbustereket mindig elintézik annyival, hogy látványfilm, elég ha jól néz ki. ennyi erővel a youtube tele van tech demókkal.
  attól h valami közönségfilm, még lehet simán sztorija. mint mondjuk a batman, vissza a jövőbe, eredet, mátrix stb

 31. tomek:
  én mindig meg tudtam kölönböztetni, hogy bunyó közben éppen melyik robot kicsoda, szóval ez szerintem emberfüggő, hogy ki tudja megkülönböztetni, pl a harmadik részt a családdal néztük moziban és faterom nem tudta, hogy a végső harcban (Optimus vs Sentinel) ki kicsoda.

 32. Engem teljesen hidegen hagyott ez a trailer.

  Számomra az első baromi jó lett, a 2. már kevésbé, a 3. meg egy ökörség…

  Nem kéne erőltetni ezt tovább…

 33. Akciók tekintetében ugyanolyan lesz mint bármelyik Bay film (lassítás, kamera alulról néz közbe bevillan a nap, stb.), de egy jó story-ból bay is kihozza a tutit, szóval csak a story legyen jó azt minden oké.

 34. Lejti:
  komolyan? az összes robotot mindig tudod, h melyik? mindegyik filmben?
  főleg amikor két három szürke csavar és alkatrészhegyből álló valami küzd egymással? :)

  sztm a képregényben sokkal jobban néznek ki, és sokkal karakteresebb mindegyik.
  mondjuk az autóválasztási ízlése se túl jó szegény Optimuséknak, a leggagyibb MTV pimp my ride festésektől nagyon kivagyok.

  ehh, bocs, csak sztm annyira jó filmet lehetne a TF-ből csinálni, és eddig mindegyik egy durva ziccer, ami főleg csak ovisoknak, meg általános iskolásoknak szól.

 35. gondolom meggárgyultak volna ha nem vágják bele legalább az egyik képbe az amerikai zászlót :)

 36. mi történt Optimussal hogy így kiégett ?

  1:07-nél az a pasi honnan lehet ismerős ?

  és melyik robot aki Unicron előtt sétál ? csak nem Galvatron ?

 37. Cooper: Én úgy tudom hogy a közhiedelemmel ellentétben a Transformerek nem robotok hanem élőlények, úgyhogy simán lehet lehelletük.

 38. Vernom tudom már, ő játszotta az egyik fbi ügynököt a Tolvajok Városában :)

 39. Copperhead: az nem Unicron.
  Úgy látszik előveszik az első részből azt a cselekményszálat, mikor a kormány katonái rászállnak egy időre az Autobotokra. Csak most kb a film első fele erről fog szólni. Tehát eddig semmi új a sztori szempontjából. És biztosan lesz a filmben 30 robot, amik közül csak 6-on vagy 7-en lesz a hangsúly, a többi meg csak arra lesz, hogy áramtalanítsák őket. Valamint az is borítékolható, hogy Optimus fogja leverni az összes Álcát (fél kézzel leküldi Sanghaj földjére Grimlockot), a fájnal fájtnál meg besegít neki valaki. De hogy miért kell megint városban lennie az ütközetnek, mint az 1. és a 3. részben..A felsoroltak ellenére megnézem, csak még nem tudom, hol és mikor.
  Amúgy csak nekem mutat hasonlóságot annak az űrhajónak a középpontja egy s*gglyukkal ? :D

 40. hát ha valaki ennél jobb cgi-t csinál, akkor annak aranyszobrot csináltatok :) :)
  bay a legjobb az akciófilmek terén amugy, lehet hogy a sztorijai nem a legjobbak, de nála jobban senki sem tud akciót rendezni, és látványba sem veri őt le senki ez fix
  amugy meg nem értem az olyan kommenteket hogy: már megint robotok verik egymást meg ilyenek, mit vártok??? ez olyan mintha meglepődnél hogy a halálos iramba autókat látsz

 41. már a 3. részben is iritáló volt a cicababa, mindenki kiröhögte erre most berakják ugyanazt a felesleges, szánalmas, jelentéktelen karaktert csak más névvel hát ennek rohadt sok értelme van azért mert van 1-2 jelenette amiben szűk naciban flangál? engem már mocskosúl iritál ez a csaj pedig csak 2 perces a tréler az egész film arról fog szólni hogyan mentik meg apu pici szeme fényét hát a rohadt életbe már egy látványfilmbe NEM kell ilyen hüjeség

  ezek a kiscsajok valakit nagyon LEÁPOLNAK hogy jóformán első szerepükben egy ijen ismert filmben lehetnek

 42. hozzáteszem megen fox sem a kiváló alakítása miatt maradt emlékezetes de bene volt valami pici nőiesség ami miatt egyáltalán nem lógott ki az amúgy nagyon jó első részből ezekben a fruskákban még enyi sincs, bepucsítottak michel baynek aztán most besöprik a sok pénzt meg az elismertséget csak ezzel tönkreteszik a filmeket

 43. “Spiky says:
  2014. March 5 at 10:33

  Ez nagyon durván nézett ki.
  Szerintem a CGI teljesen rendben van, az előző részekben is rendben volt.
  Pl nekem az első résznél esett meg az, hogy a film alatt nem fogyott el a popcornom meg a kólám a film végéig, mert egész végig az állam a földet verte, hogy milyen faszán megcsinálták az effekteket, hogy nem lehetett látni mi a CGI és mi nem az.”

  Nekem ugyan ez volt, premier napon néztem annó, aztán másnap megint elmentem!
  Kedvencem az első rész, a többi már annyira nem, sajnos itthon a második résztől mrá szinkronosan adták a mozik, az meg ráadásúl vissza is vettek az élményből. Remélem ezt adják majd eredeti nyelven valahol.

 44. 54.

  Én az összeset kétszer láttam moziban. :) És mindig ugyan úgy élveztem. Sőt az első részt én is premier előtt néztem.
  ezt a részt is lehet megnézem kétszer, csak, hogy a hagyomány meglegyen. :)
  Remélem lesz felirattal, mert nekem a szinkron nagyon sokat elvett az élményből, magyarul nekem nem tetszenek a robotok hangja.

  Amúgy én sem várok nagy történetet, meg ilyeneket.
  Ez egy tipikus moziban nézős látványorgia, ami a szórakoztatás céljából készül. Azt pedig telje egészében kielégíti.
  Szerintem. ;)

 45. Estére kellett valami agyzsibbasztó blődség, ezért megnéztem a második részt, majd belenéztem a harmadikba.
  Feltűnt, hogy bár cgi robotok verekednek benne, de nyíltan ábrázolja az erőszakos halált. Teljesen normális a másikban súlyos, életveszélyes sérüléseket okozni, hiszen halálos ellenségei egymásnak az álcák és autóbotok. A harmadikban pedig a dögkeselyű álca kilök egy embert az ablakon… Ezeket nézték gyerekek is? :-o
  Oké, mindig is tudtam, hogy Hollywood nem fél a vértől és belektől, csak a ciciktől és a puncitól, de ez azért már durva nekem.
  Szerintem az erőszak bemutatását, szinte propagálását, kerülni kellene a gyerekeknek szánt filmekben. Lehet, hogy a történet vékonyságát, a cselekmény lyukait, a papírmasé figurákat igyekszik takargatni a forgatókönyvíró vagy a rendező az erőszakkal, mert az annyira idegstimulaló, hogy minden mást pótol, mint ételben az ízes tartalmat a nátrium-glutamát. Hát, NEM. Ez így szörnyű és semmire se jó. Pocsék filmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.