A The Last of Us-ból is film lehet

A Screen Gems karolta fel, nekik köszönhetjük a Resident Evilt is. Reméljük ezúttal komolyabban nyúlnak majd a témához, hiszen a játék rohadt jó. Az egyik producer Sam Raimi lesz és elvileg a Naughty Dog elég normálisan figyelni fogja a folyamatot. A címkén ott van a játék összes eddigi trailere amúgy.

13 hozzászólás a “A The Last of Us-ból is film lehet” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi leszek. Remélem h valami jót hoznak össze, mert a játék marha jó.

 2. A játék önmagában is egy kemény filmélmény. Minden esetre kíváncsi vagyok, hogy eljut-e a megfilmesítésig. Unchartedről is hallani évek óta, de azzal sem történik semmi.
  Joel szerepére jöhetne is Dylan McDermott.

 3. Màr vàrtam, mikor jonnek a hìrrel. èn szemèly szerint nem orulok neki. Ha mindenkèpp hozzà kellene nyùlni, èn sorozatot gyàrtanèk belole. Ha szèriakènt megtartanàk azt a kozeget, feszultsèget, amit a jàtèk nyùjt, hatàsosabb, ès valòszìnuleg minosègibb lenne, mint a The Walking Dead. Filmkènt azonban tartok attòl, hogy elkùrnak egy jò ziccert.

 4. Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, de még mindig nem jött szembe kellőképpen olcsó ps3, hogy csak ezért a játékért megérje nekem.

  A filmet viszont a játék nélkül meg nem nézném, mert gondolom, a sztoriját folytatja. Ahogy a múlt héten megjelent Tomb Raider képregény is a tavalyi játékot viszi tovább.

 5. Mammut, van ott még pár exkluzív cím ami miatt megéri beruházni egy ps3-ra :-).

 6. Több más fasza játék van amit jó lenne filmre vinni, de persze hollywood remake-ekre megy csak, aminek többsége bukás.

 7. Polgb, nagyjából igen. Ha a játék átvezető animációit összeollóznánk, kapnánk egy jó 120 perces feszes tempójú filmet.

 8. Ha már címke: kitehetnéd a tageket, hogy ne kelljen belekattintani a posztba értük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.