Frank-előzetes: éjsötét komédia?

Michael Fassbender élete alakítása lesz ez? Egy zenekar frontemberét játssza, aki sosem veszi le a fejéről a mű fejét. De még a zuhany alatt sem. Aztán a bandát meghívják egy nagyobb eseményre. Nagyon furcsa filmnek tűnik.

Inda backup.

human
írta
2014. 03. 07. 04:16
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Frank-előzetes: éjsötét komédia?” bejegyzéshez

 1. Örülök hogy A-kategóriás sztárok benne vannak ilyen filmekben (lásd Ryan Gosling – Plasztik szerelem),gondolom Fassbender látott a történetben fantáziát,különben nem vállalta volna el – nekem ennyi elég,meg fogom nézni.

  Az külön aranyos volt,hogy amikor színpadra állt,rajzoltak neki szempillákat is. :-)

 2. meroving: azért Gosling eléggé rendben volt legalább az utóbbi filmjeiben.

  a Frank meg beteg, Fassbender \m/

 3. meroving: Jézusom,hülyeségeket meg ne irkáljál már,ember.

  Az általad említett Clooney SZEMÉLYESEN kérte meg Goslingot,hogy vállaljon szerepet a Hatalom árnyékában-ban,csak hogy játszhasson vele.Anthony Hopkins CSAK ÚGY vállalta a Törés c. filmet,ha Gosling lehet a partnere – mint az közismert.(Még az a tétel sem áll,hogy egyedül nem visz el egy filmet – Drive.)Szerinted a “nagy öregek” csak úgy bárkinek “lefekszenek?”

  Hozzáteszem lehet hogy nem egyre gondolunk: SZÁMOMRA az A kategória a MINŐSÉG,és nem az hogy ki mekkora kasszamágnes ,de azért ne haragudj már!A Filmbuzi oldalt olvasod,és tényleg RG miatt szólsz meg?Boldog-boldogtalan vele akar forgatni,lásd fent,26 évesen Oscar-jelölés FŐSZEREPLŐ kategóriában,nézz már utána hol volt ekkor Clooney,aki annyi idősen kezdett mozifilmeket forgatni,amennyi Gosling MA – én tudom,de melózz te is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.