Chris Pratt, James Gunn és Kevin Feige a Guardians of the Galaxyról

A főszereplő, a rendező és a Marveltől Feige 36 perces interjúban beszélt a nyár egyik legjobban várt popcorn filmjéről.

Feige ezt említette az Marvel filmes univerzumához kapcsolódva:

Couldn’t be more distant in geography to the other films. 99% of this movie takes place on the other side of the galaxy. Nevermind the themes and character interaction… there are a handful of characters you’ll see in this movie who will carry through to other films as threats to Earth.

A film 99%-a a Galaxis másik oldalán játszódik, jó pár karakter innen kerül majd át a Föld elleni támadással foglalkozó filmekbe. Ja és a trailer dala benne lesz a filmben.

8 hozzászólás a “Chris Pratt, James Gunn és Kevin Feige a Guardians of the Galaxyról” bejegyzéshez

  1. Kedves Human, el kell árulnom valamit: van olyan olvasód is, aki nem tud angolul. Bár ezt szerintem eddig is tudtad, csak nem érdekelt és még most se. Mibe tartani lefordítani azt a 4 mondatot ?

  2. Az interjúban óvatosan érintik Cosmo karakterét is, aki egy igen erős orosz telepata kutya (és hasonlóan vicces is). Remélhetőleg lesz rá utalás a filmben, esetleg felvezetik egy következő részhez. Akit érdekel keressen rá! :)

  3. Óóóó de jó Cosmot senki nem felejti:) Mekkora arc, nálam is kedvenc.

    Hát nagyon pozitív volt ez az interjú, jól áll hozzá mindenki. Star-Lord maszkja tényleg badass. Meg hát van még egy-két remek karakter aki befigyelhet majd a későbbi filmekben (Mantis, Phyla-Vell, Jack Flag, Bug -szintén említve volt. Öröm)
    Tetszik, hogy mennyire mást akartak, és nagyon nagyon remélem sikerült is. Trailer csillagos 5ös, ez az interjú is mert látszik mindenki totál lelkes.
    Várom a többi király dalt a Sony Walkmanről:) Jó ez a Hooked on a feeling.:)

  4. Játékos: az angol szöveg alá le van írva, sőt még ki is van egészítve egy, a videóban lévő információval.

    Nekem nagyon adta a Hooked on the feelin’ a trailer-ben, szerintem elég badass ezzel volt Star Lord. Ami a filmet illeti, a nyár legvárosabb blockbuster-e.

  5. hát ha a film is ilyen szórakoztató lesz mint ez az interjú, akkor király lesz…jó arc mindenki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.