Marc Webb tudja miért aggódunk az új Pókember kapcsán

A csávó rendezte a filmet, szerinte moziban olyan élmény lesz, mintha újra gyerekek lennénk és a kedvenc Pókember képregényünket bújnánk. Szerinte a túl sok ellenfél nem fog ártani a történetnek, például Rino csak 4 percet lesz képernyőn. Mondjuk az összes eddig szóba hozott kapna 4 percet… Electro, Harry Osborn, Norman Osborn, Doctor Octopus és a Venom pletyka.

Ha tudná, hogy többségeteknek inkább a reklámkampánnyal van tele a töke. A Kellog’s videókat már nagyon kevesen nézték meg.

9 hozzászólás a “Marc Webb tudja miért aggódunk az új Pókember kapcsán” bejegyzéshez

 1. én várom de olyan szinten szét spoilereztèk,hogy igazából már majdnem mindegy a filmnek.Nem tudom lesz-e még puskapor a moziban is mert már oda

  SPOILER

  AKI

  ESETLEG

  KIHAGYT

  A

  TRAILEREKET

  sinstersix,harry,gwen halála stb

  SPOILER VÉGE

 2. En nem pozitivumkent talalnam ha egy ellenfel csak 4 percet szerepel. Ez is csak erositi, hogy tulzsufolt az egesz. Videokat, hireket honapok ota nem olvasok, de tudom, hogy nagyjabol ossze lehetne mar beloluk ollozni a filmet, annyi volt. Persze így is kaszalni fog, mert Spidey.

 3. Ennek a 4 perces szereplésnek nem pozitív hanem inkább amolyan “na mutassuk be gyorsan hogy letudhassuk ezt az ellefnelet is” szaga van.

  A “Régi” Pókmenben a Defoe álal alakított Manó elég volt egy fimre. Sőt sztem az volt az eggyik legjobb a “régi” trilógiából.

 4. Draven én megnéztema trailereket, de valahogy az utolsó amit írtál nem esett le. Most már csak reménykedek, hogy hülyéskedtél.

 5. 4 percnek lehet értelme ha a következő részben csak az lesz és ez olyan felvezetés! de amúgy jah………..
  ….headshoot! :D

 6. Ezt, és a más forrásokból olvasott infokat elolvasva egyetlen következtetést vontam le:

  Marc Webb hülye.

  Pont.

 7. Ennyire hülye egy rendező, h elmondja mennyit szerepel egy karakter egy filmben, emiatt van tele a tököm manapság az információkkal

 8. Még a rendező a hülye, öcsém, milyen világban élünk… Amikor a néző azt hiszi, ő az autoritás, és felháborodik, ha nem olyan filmet kap, amilyet ő kitalált… Ez NEM a ti filmetek. Meg lehet nézni, ha akarjátok, ha pedig nem, akkor nem… De akkor is, az van benne, ami, és amit ŐK eldöntenek, mert ez az Ő alkotásuk. Pont.

  Mellesleg azokat a nyamvadt reklámokat sem kötelező megnézni, főleg a mai internetes világban rá kell kattintanod, be kell tölteni, 1000 alkalmad van, hogy meggondold magad útközben… Én egyet sem láttam, és várom a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.