Podcast: Nyilvános vetítés 227: A Meteoron túl

A cím azért lenne ez, mert a Meteor egy mérföldkő a magyar podcastok között — bár zenével a Cloneshit sokkal előbb nyomatta a “rádiót” –, és mostanra egy adással többet csináltunk, mint anno ők a cancel előtt. Ezt meg is ünnepeltük azzal, hogy csapongtunk a témák között, és csak egyikőnk nézte meg a Non-Stoppot. De a következő adásban lezárjuk Cage-et, aztán majd meglátjátok kit szúrtunk ki következőnek.

Premierek: 300 – A birodalom hajnala, A Föld Után, Vámpírakadémia, Couch Surf, Mielőtt meghaltam
Trailerek: Transformers: Age of Extinction, Afflicted, Paddington
Egyebek: Matrix Reboot, SW EP III.5, Batman: Arkham Knight, Pixels film?, Batman vs. Terminator, Kevin Bacon #1, Kevin Bacon #2
Megtekintve: Non-Stop

Letöltés, RSS, iTunes, Shownotes.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 227: A Meteoron túl” bejegyzéshez

 1. Nem volt rossz, de sok volt a fikázás nagyon, még ha jogos is lenne (TF, Matrix). Hát még aminél nem (POI után majdnem kinyomtam).

 2. Mert? a POI az egyik kedvencem, de idén eddig nem virítottak. Ha ezzel nem értesz egyet, és szerinted ezt azzal tudod a legjobban kifejezni, hogy kinyomod a podcastot, akkor tegyed. Én pl elolvastam a kommented, pedig ellenvélemény, nem nyomtam ki :P

 3. wow, ebben mi a logika?

  “(POI után majdnem kinyomtam)”

  hát, basszus. ha valami érdekel egy sorozattal kapcsolatban, az nem a saját véleményem, hanem az ellenkező vélemény. a sajátomat ismerem, rohadtul nem fogok időt szánni arra, hogy visszamondják nekem. ellenben, ha valaki az ellenkezőját fogalmazza meg, az mindig érdekes.

 4. Öregem ez jóóó bexa-behu:) a Saját véleményemet ismerem…:) De amúgy igazad van…Unalmas is lenne a világ ha mindenki Lost -fan lenne…:)..öööööööööö mint én…:)

 5. A 226-ost nem találtam, pedig ez oda való az Unbroken miatt. Van világbajnok futólegendánk nekünk is. Őt az akkori korszellemben örökítették meg az Unbroken-hez hasonlóan. A 11. perctől különösen ajánlom.

  Balczó Andrásról szóló riportfilm: Küldetés (1976)

  http://www.youtube.com/watch?v=9-SyH2xuRBU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.