7 hozzászólás a “Az egyik legjobb akciófilm?” bejegyzéshez

  1. Jesszus első ránézésre azt hittem hogy Wentworth Miller van középen. Így mindjárt más értelmezést nyert volna az “akcióbuzi” kifejezés :D

  2. Hát ezt a posztert nem gondolhatták komolyan. Úgy néz ki, mint valami olcsó YouTube-os paródiának a thumbnail-je…

  3. Az elsőre is mondta pár nagyon hangzatos dolgot (talán az évtized akciófilmje is elhangzott). Megnéztem, messze nem volt igaz. Szerinem a 2. rész is hozza az első színvonalát, ami eléggé magas. De ilyen legjobb, egyik legjobb stb. minőségi szinttől azért távol áll.

  4. Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy biztos azért érzi ezt sok kritikus, hogy annyira jó akcifilm, mert egyszerűen a “csupasz” akciófilm, amiben a főhősök verekednek egymással, folyik a vér és a veríték sajnos már nagyon kikopott a filmvilágból. Pedig szükség lenne rá.

    Hol van már egy jó RAmbo, Kommandó vagy Die Hard?

  5. most néztem meg az elsőt. ha azt a szintet hozza, akkor boldog leszek:D itt ujjongtam a tv előtt, csodás volt:D

  6. Azért az első rész hypeja kicsit nagyobb volt, mint amennyit ténylegesen ért. Ong Bak szinten nézve jó mozi, de amúgy totál röhej az egész, és sajnos túlságosan komolyan is veszi magát. Kellenek az akcióorgia jellegű akciófilmek, de azért az ilyesféle történeti üresség még a Kommandó, és ehhez hasonló filmek idején is sok lett volna. Egyszeri megnézésre teljesen jó, de semmivel sem jobb, mint a hasonló alapokra helyezett Dred ami viszont akkorát hasalt, mint a ház.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.