Stampede: Black Phantom, Obama, Vaughn, Epic Fail, Fantastic Four, Hellfighters

A Black Phantom főszerepeire Jamie Foxx és Kevin Hart lett kinézve. Utóbbi komikus, szóval így már egyértelműen akcióvígjátékról lehet szó. Egy bérgyilkost elárulnak, és kénytelen egy másik bérgyilkos, a Black Panthom segítségét kérni. A konfliktus forrása az lehet közöttük, hogy utóbbi volt felbérelve arra is, hogy kinyírja hősünket. Szóval buddy “cop” cucc.

Ki legyen Dr. Doom a Fantastic Four rebootban? Ugye sok castingot már tudunk, de Doomot még nem. Az alábbi színészek esélyesek:


Domhnall Gleeson (About Time), Toby Kebbell (Wrath of the Titans), Eddie Redmayne (Les Miserables), Sam Riley (On the Road).

John Favreau és Vince Vaughn összeálhat egy filmre. Azt gondolnánk, hogy a Bárbarátok nem trhillerrel jönnek, de akkor nem lenne igazunk. Vaughn egy olyna figurát alakít majd, aki rablásokat tervel ki, aztán az eladja pár kivitelezőnek. Aztán egyszer csak bérgyilkosok, maffiózók és a zsaruk célkeresztjében találja magát. Köt is egy életbiztosítást, hogy a halála után a lányának azért jó legyen, a probléma, hogy 21 nappal később lép csak életbe a cucc, így addig életben kell maradnia…

Video: az megvolt, hogy Barack Obama elviccelődött a Hangover 3-ról Zack Galifianikis-szel?

Ed Helms mivel üti el az időt amíg a Csupasz pisztoly vagy a Vakáció reboot feléled? Hát az Epic Faillel. Egy furcsa Navy SEAL osztag bevetésre indul a Badass vezetőjével megmenteni Amerikát. Szintén akciókomédia lesz. Feltámad a stílus kicsit?

Max Brooks, a World War Z írója összehozott egy első világháborús képregényt The Harlem Hellfighters címmel, amiben a csatákban résztvevő fekete osztag viszontagságaival foglalkozik. Ők voltak a legkeményebbek. A Sony le is csapott a megfilmesítési jogokra.

Újabb részlet a mostani Pókember 2-ből:

Alakul a Doctor Strange-film? Úgy tűnik, hogy jelenleg 3 rendező esélyes rá: Mark Andrews (Brave), Jonathan Levine (Warm Bodies), Scott Derrickson (Sinister, The Exorcism of Emily Rose). Ez alapján meg sem tippelhető milyen irányba mennének. Legkorábban 2016-ban, szóval ennyi elég is róla.

8 hozzászólás a “Stampede: Black Phantom, Obama, Vaughn, Epic Fail, Fantastic Four, Hellfighters” bejegyzéshez

  1. Jamie Foxx is komikus, nem is akarmilyen. Csak kiderult, hogy masban is baromi jo :)

  2. Ha már ezek közül kell/lehet választani, akkor Toby Kebbell legyen Doom. Ebből a listából ő a legjobb.

  3. Eddie Redmayne is nagyon ügyes. Sok mindenben láttam felbukkanni, az arca karakteres, ő maga meg tehetséges. Sam Riley ellenszenves.

  4. Doctor Strange szerepére az első számú jelölt Mads Mikkelsen lett,elvileg Depp nemet mondott.

    +1 Toby Kebbell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.