A Star Wars: Episode VII főszerepéért már csak 5 színész küzd?

A legfrissebb pletyka az, hogy a fő hős szerepére ők esélyesek: Ed Speleers (Downton Abbey), John Boyega (Attack the Block), Jesse Plemons (Friday Night Lights, Breaking Bad), Matthew James Thomas és Ray Fisher. Ők lehetnek a következő Mark Hamill, akinek bejött az élet a Star Wars utá.. ja.

Persze ez még semmit sem jelent igazából, mert másik szerint meg közel sem csak ők esélyesek. Szóval csak a szokásos téma, de mivel Star Wars, így sokakat érdekel.

human
írta
2014. 03. 13. 04:04
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “A Star Wars: Episode VII főszerepéért már csak 5 színész küzd?” bejegyzéshez

  1. Nem vagyok rasszista , de ha bemernek rakni egy ilyen szerepre egy néger színészt én biztos , hogy a szériát elvből elkerülöm. A könyvben és a képregényben sem említenek ilyet. Fuck Disney !

  2. valószínű, hogy nem egy szerepre castingolnák a szőke kékszemű és feka srácokat…bár ha igen, én se nagyon vagyok kíváncsi Luke néger gyerekére :-)

  3. Ömmmm, csak akkor annyit nem értek, hogy mi van a nagy Open castingos felfedezettekkel… Nem hiszem, hogy őket ott találták…

  4. Hogy kell felismerni a rasszistát?

    Úgy kezdi a mondatát, hogy “Nem vagyok rasszista, de…”

  5. Ha sith lesz ebből a feka srácból, nem fog kilátszódni a feje a sötét kapucni alatt. Remélem kihagyják a srácot, ez nem SW fílingű.

  6. lándó kárlisszián no ö se különösen fehér mégis szerethetö volt,ja ö tudott szinészkedni is,no ez ami hállivudban egyre kevésbé megy.

  7. néger a star warsban???? SKANDALLUM!!! mi jön itt még? újabb női szereplő leián kívül? kiderül, hogy az univerzum nem csak fehér férfiakból és űrlényekből áll???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.