A Captain America a Batman vs Superman hónapjában megy

Még nem is tudjuk, hogy a Winter Soldier tarol-e, de már kiderült, hogy a harmadik rész majd 2016 májusában lesz megnézhető. Utána meg nyugdíjba vonul Chris Evans? Vagy mit emlegetett a színész. A lényeg, hogy 2016 májusában olyan filmet kell majd lenyomnia, mint a Batman vs. Superman, így már zsúfolt az akkor blockbuster szezon kezdete.

Amúgy a harmadik rész akkor is elkészül, ha a Winter Soldier bukta, erre fogadni mernék, mert kell az univerzum építésébe.

Közben Sebastian Stan (Winter Soldier) azt hintette el, hogy az ő szerződése bizony 9 filmre szól, bőven túllépve Evansét. És 2016 májusában már az Avengers 2 után járunk, szóval a képregény ismeretében lehet találgatni.

12 hozzászólás a “A Captain America a Batman vs Superman hónapjában megy” bejegyzéshez

 1. Képregény ismeretében én ezt vártam, Evans 3+3, és ha mennek Brubaker szerint, akkor bizony teljesen ez várható. Mármint Stan.

 2. Hát a képregényben is átvette egy darabig Bucky a jelmezt….de hát addig még sok minden lefolyik a dunán, ha kell a film ugyis aláírja a szerződést!

 3. Avengers 3-al akkor mi lesz?Más lesz Capt. America helyén vagy wut?(mármint színész)

 4. Engem csak az érdekel, hogy az Avengers 7 vajon felvezeti-e a phase 8-at békaemberrel

 5. Odin:
  Evans szerződése az Avengers 3ig szól, gondolom abban meghal és aztán a phase 4 filmekben már Bucky lesz a jelmezben.

 6. Most akkor Batman vs Superman vs Captain America. A DC lazán lefogja nyomni a Marvelt. Ebben biztos vagyok :D
  Amúgy volt az hír, hogy az Avengers 2-ben 1 vagy 2 hős meghal. Az egyik ( ha kettőről beszélünk ) szerintem Vasember lesz. Ebben már nem vagyok olyan biztos, de úgy érzem, van rá esély.

 7. Ha valakit már az Avengers 2ben megölnek az biztos, hogy War Machine lesz, szerintem kb csak azért rakják majd bele, az ő karakterével már mást úgysem tudnának kezdeni.

 8. Az Utronos buli fasza lenne a Civil War felvezetéséhez. Cap 2-ben úgyis szerepel Crossbones így az Avengers 3-ban a Civil War lezárásaként lazán megölheti Capet és akkor Bucky átveheti tőle a szerepet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.