Az X-Men: Apocalypse oda fog b…ni látványban

Valahol nevetséges, hogy még be sem mutatták az idei X-ment, de már ennyire hypeolják a folytatást. Persze ez leginkább azért van, mert mintha ez jobban érdekelné az embereket. Kár volt ellőniük az infót Apocalypseról, szerintem már ők is látják.

A lényeg azért az lenne, hogy Bryan Singer egy interjúban elejtett pár infót:

  • Brutál nagyszabású pusztítás lesz, eszméletlen látvány. Most végre lehetőségük van rá, tekintve az ellenfelet, ilyet még nem láttunk X-men filmben.
  • Elő fog kerülni az ősi mutánsok, a több ezer évesek kérdése. Ez egyelőre jelenthet valami régészeti felfedezést is.
  • A film a 80-as években fog játszódni.
  • Még pár ismerős mutáns fiatalabb énjét is látni fogjuk.

22 hozzászólás a “Az X-Men: Apocalypse oda fog b…ni látványban” bejegyzéshez

  1. Egyrészt nagyon várós, Apocalypse remélem tényleg durva lesz.
    DE ezt a hype dumát hagyjuk már! Tudom, nem Singer rendezte a hármat, de a Dark Phoenix ziccer óta azért én nrm vagyok annyira bizakodó. Ha majd a mostani jó lesz, talán elhiszem, hogy nem okoznak megint csalódást.

  2. Én hiszek neki, hogy valami iszonyat hardcore-t tesz le az asztalra, nálam már eddig is bizonyított pár filmmel

  3. Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni az X-meneken. A kedvenc képregényeim egyike volt egy darabig, olvasgattam, aztán nem értettem. Retconoltak, idősíkokban mászkáltak, az egyik szereplő karaktere az egyik történetben ilyen volt, a másikban olyan. Számomra összemosódott katyvasz lett. És most ez a filmbe is kezd beszivárogni a szereplők junior vs. idősebb kiadásaiknak hála.

  4. Szerintem meg nem érdekli jobban az embereket az Apocalypse, azért elég nagy Hype-ot kap a DOFP. A rottentomatoes a legjobban várt nyári filmjének kiáltotta ki, és az Empire is mekkora hacacárét rendezett a 25 borítóval.

  5. nyilván, de nem töltik ki jól a trailerek között poszterekkel és ígykészültekkel.

  6. Jó, ez igaz, de szerintem ez így van jól. Legalábbis engem nem zavar. Legalább titokban marad a film, nincs ezernyi plakát, trailer, mint a Spidey esetében (bár engem az sem zavar) :D

  7. Miért játszódna a 80as években? Apocalypse azért nagy szart kavart szinte mindig mikor megjelent. A 80as évek után játszódó Xmen filmekben meg emlitést se nyer? MI lesz a rohadtnagy pusztitással, ha utána már látunk egy épp világot amiben a mutánsok épp feltünő jelenség?
    Nagyon meg kell csesszék a kontinuitást az idei filmmel hogy ez jol müködjön és követhető egésszé álljon össze nagyobb retcon nélkül. Félek én ezektől a nagy szavaktól.

  8. Az lehet, hogy nagy pusztítás lesz, de annyira epikus és nagyszabású, mint ami a 3. részben volt, azt nem lehet felülmúlni. Vagy mégis?

  9. A First Class-el egy alternatív idősík indult el, és valószínűleg hatalmas változások lesznek majd a Days of Future Past-ben is, mivel az a rész éppen arról szól, hogy megváltoztatják a múltat… Ráadásul az öreg gárda már leköszön.

  10. OFF. Genyák. Pont a Jae Lee féle Drakulás képet tettétek be ide. ON.

    Szerintem lehet olyan méretű tbzódást csinálni, mint pl. az Avengers-nél – és szerintem ez is a cél. A franchise-ot tovább kell vinni, lépést kell tartani a látvánnyal, a Dizni nem kakabugával gurigázik. Még a végén elveszik az X-men-t is.

  11. Az Xmen mindenképp moziban nézős lesz – ellentétben a pókkal és a kapitánnyal…Ritka nagyon az olyan filmsorozat, ahol minden rész bejött!

  12. A 80-as éveket nem értem én sem…
    Apokalips bőven az 1-2 rész után kellett volna jönnie vagy a 3. után de akkor még nem kellett volna főnixnek megjelenni…

    Hiányoznak már most a régi/jelenlegi szereplők :(

  13. Igen ezt én is furcsállom….X processzor 1 szóval sem említette h le lett győzve,továbbá mindenki túlélte a támadását?Sőt még a farkas sem volt velük akkor….áh nem értem én eztet…

  14. Hogy nem érti még pár ember, hogy jelenlegi állás szerint az első 3 X-men film jelenleg off. Már rég a First Class idősíkjában járunk, ahol nincs Főnix stb. Megváltozott a múlt, rebootolt a sorozat ennyi, mi ezen olyan érthetetlen?

  15. Már a FC is bekavart az idősíkokba, most a DoFP vagy megmagyarázza és összeköti a filmeket, vagy még nagyobb kavarás lesz. Ez a ’80-as évekes megjegyzés leghamarabb úgy is csak a DoFP ismertében lesz értelmezhető.

  16. Ősi mutánsok? Hát ha Apocalypse-on kívül nekem egyedül Selene ugrik be, de szerintem őt kár lenne még belekeverni.

  17. Sol: Nincs offolva a régi 3 rész… Az új Wolverine film a régi 3. után játszódik, többször is van visszautalás az ottani eseményekre, azok miatt van kissé kiégve a karakter. A záró jelenetben pedig már a DOFP-ra utalnak. Szóval össze van ez rakva valahogy, de vannak kisebb-nagyobb hibák (pl. a Professzor a 3. film elején kopaszon sétálgat, holott a First Class alapján már korábban lebénult, bár a DOFP trailerekben is mintha lenne olyan rész, ahol jár, szóval ezt még kimagyarázhatják).

  18. Gatts: A First Class és a 3 X-men film nem egy dimenzióban játszódnak. Ennyi, de ezt már az FC-nél elmagyarázták, ezért nem értem sokakat miért lepnek meg a változások.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.