Még egy adag Pókember

A friss poszterekre írtak alapján még egy trailer pár nap múlva. Juhéééé. Vagy izé. Ellenben a plakátok mellé érkezett képek nem is olyan rosszak.

Közben még extra infó: azt már tudtuk, hogy Andrew Garfield nem tér vissza a 4. részre, de most a rendező Marc Webb is azt nyilatkozta, hogy neki a harmadikkal lesz vége. Letudják a trilógiát, aztán csináljon a Sony amit akar.

Akkor lássuk Rhinot teljes felszerelésben is, meg valami zöld csóva is beficcen.


Kattintva minden nagyobb.

18 hozzászólás a “Még egy adag Pókember” bejegyzéshez

 1. “azt már tudtuk, hogy Andrew Garfield nem tér vissza a 4. részre, de most a rendező Marc Webb is azt nyilatkozta, hogy neki a harmadikkal lesz vége. Letudják a trilógiát, aztán csináljon a Sony amit akar.”

  :D így kell szépen aláásni a projectet.

 2. Gondolom itt is uj Pokember lezz majd, ha az Ultiverzum az iranyado barmennyire is.

 3. Nagyon rossz szerintem ez a szisztéma, hogy mindig csak 3 filmben gondolkonak, majd megint kell keresni új szereplőt, új rendezőt. (Bár az utóbbi a kisebbik baj).

  Sokkal jobb lenne, ha keresnének egy tehetséges 20-22 éves színészt aki körülbelül 10-15 éven keresztül alakítaná Pókit. Természetesen a karakter öregedéséhez igazítva a sztorit.

 4. Hát ha én lennék a rendező és csak 3 filmet csinálnék a póknak akkor tuti nem ezek lennének az ellenségek akiket választok. Lizard az ok volt bár őt is elcseszték. De Electro meg Rhino??? A Manó is ok Gwen miatt. Venomra is kell valami utalás ha beakarják hozni mondjuk a 3. részre és ne olyan elcseszett legyeb mint legutóbb de ő mellé nem kell senki szerintem azzal csak elrontják ő egyedül is elég kemény lenne.

 5. Szerintem is béna ez a rendszer, hogy 3 részben gondolkodnak. Miért nem kezdik el valahol és csinálnak “csak úgy” egymás után részeket u.azokkal. Most ennek a pár évente legyen egy rendező aki csinál 1-2 részt egy hőssel elég ramaty.
  Kálámbó is működött 30 éven át. :D Tudom ez béna volt. ;)

 6. Az nem jut eszetekbe hogy esetleg maga a színész nem akar alairni 3 résznél többre? Ok is tudják hogy ez több éves elkötelezettséget igényel, így én értem ha valaki nem akar egész életében ezzel foglalkozni. Nekem már egy részben is fájdalom lenne szerepelni…:D

 7. LasDen: teljesen igaz, amúgy bárcsak lenne Emma Stone-nak melle is, mert tény, hogy minden filmben olyan szinten push up-egyéb kiegészités hogy szörnyű

 8. Igen Marc Webb mondta, hogy nem rendezi a 4. részt csak konzultálni fog. De a Garfield szimplán csak annyit mondott, hogy azt sem tudta, hogy akarnak 4. részt, azt hitte csak trilógia lesz. Valószínűleg ha elé rakják a a szerződést úgyis aláírja.

 9. Archenemy: ja, ezek a konzultálások nagyon aktívak szoktak lenni. Garfield pedig végig csak olyanokat nyilatkozott h ez a trilógia milyen szépen egyben van.

 10. Szerintetek működne félig néger-félig latino hőssel a Pókember-széria? Nem kéne a sorozatnak véget érnie, hanem PP meghalna és jönne helyette az Ultimate-univerzumból Miles Morales.

  Vagy: felvezetnék Okidoki sztoriját és Mary Jane Watsont. Octopus teste kinyiffan, de a személyisége egyesül Peter Parker testével, oszt jöhet a negyedik rész egy másik, eltérő jellemű, valamivel rámenősebb és férfiasabb Pókemberrel.

 11. A Sonytól már elvehetné a Marvel jogokat valaki igazán, mert kalap szart nemér amit művelnek. A F4 is hatalmas ratyiságnak tűnik már most, casting alapján is.

 12. Ilyen nyilatkozatok, meg karaktergyalázások után már a harmadik részt sem kéne megcsinálni…

 13. Csak nekem tűnt fel a Rhino poszteren, hogy ott figyeg a Ruszki csillag?! :D + feliratok!
  Nem olvastam azokat a képregényeket, aholy ilyen cuccban lett volna! Hanem ugye egy ruhát adtak rá!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.