7 hozzászólás a “A Maze Runner első posztere” bejegyzéshez

 1. Bár láttam a filmeket és van egy “véleményem” róluk, és bár nem olvastam a regényt, amiből készül a cucc, de valamiért ez a film érdekelni fog.

 2. az biztos, hogy tartalmasabb mint a felsoroltak közül 3, és még a főszereplő is ismerős a Teen Wolf sorozatból, ahol nagyon jól alakít (főleg most hogy előtérbe került az évad során). Holnap meg várom a trailert :P

 3. Nem vagyok az a hater típus, de jelen esetben ez egy tényleg borzalmas történet. Mondjuk nem annyira, mint egy Twlight, de akkor is nem értem, hogy mit láttak benne a filmkészítők. Lenne benne lehetőség, de nem úgy, ahogy azt az író hozta össze az első könyvben, a többiről viszont nem tudok nyilatkozni.

 4. Elolvastam a könyvet, talán kicsit túlságosan nagyok voltak az elvárásaim, mert csalódtam benne. Hacsak nem tesznek elém egy nagyon fasza trailert vagy kap jó kritikákat, akkor marad az otthon egyszer megnézős kategória.

 5. Annyira gagyik ezek… (én ide venném a Csontváros-os szörnyűséget is)
  Egyedül a Hunger nézhető ezek közül, de az is csak azért, mert próbálja nem előtérbe helyezni a tini romantikát. Észre kellene venni, hogy erre moziba nincs akkora igény.(ahogy a számok is mutatják)

 6. Jaj, dehogynem! :D Szerinted miért tarolt a Twillight?
  A kislányok(és nagylányok is!) képesek beülni kb 60-szor egy szörnyű filmre, csak mert látni akarják az igaz szerelem győzelmét! Ez bizony nagyon is eladható dolog még ma is!

  Namost a tiniregények mostanában nagyon bírják ezt a posztapokaliptikus/utópisztikus/párhuzamosuniverzumos/sci-fi szerű dolgot és látom, hogy szépen termelődnek is a filmek belőlük.
  Én ezekből viszont csak az 1. Hunger gamest láttam és bizony nagyot csalódtam benne( bár adok még esélyt a 2. résznek!)

  Viszont ha nevükön nevezzük a gyerekeket: HG, Divergent(???),The Host, Csontváros, Beautiful creatures…(kihagytam valamkit?) mi az, ami szembetűnő?
  Hogy mindet nő írta! És női főszereplője van! Naná, hogy előtérbe kerül a románc( megjegyzem ahányszor írásra adtam a fejem szomorúan kellett konstatálnom, hogy ebbe a hibába én is beleesem!). Ha pedig előtérbe került a románc, már megette a fene az egész kitalált világot, mert az írónő úgyis Mary Sue-skodik, hogy képzeletében összejöjjön Mr Igazival.

  Ez alól pedig egyetlen ifjúsági regényíró létezik, aki kivétel:J K Rowling. Igen, ahol a regény fiú főhőssel rendelkezik.Akárcsak a Maze runner.

 7. Ha megnézed, akkor amiket írtál te is meg én is azokból csak a Twilight és a Hunger lóg ki. Ebből csak a Twilight csöpögős és mellette sikeres is, de ez is csak annak tudható be, hogy ő volt az első ebben a sorban. A többi szépen elhasalt.
  Szerintem nem az a lényeg, hogy férfi főszereplő legyen, hanem, hogy ne a romantika kerüljön előtérbe! A Rowling Pottere is nem azért volt sikeresebb jobb, mint ezek, hanem mert ott is csak egy mellékszál volt a románc.
  De ahol fullba nyomják a csöpögést azt már a csajok se bírják annyira, kivéve, ha szupersztárok csinálják, de ezek filmek egyik jellemzője, hogy nem befutott alakok játsszák, hanem max. sorozatokból ismertebb arcok.

  Remélem nekem lesz igazam, és rájönnek ezek a filmesek is, hogy nem érdemes ezt erőltetni! Ha van egy jó sztori, világ akkor mehet a tini könyvadaptáció, és még az sem nagy baj, ha van benne romantikus szál is, de pl. a Csontvárost konkrétan ki kapcsoltam mert nem bírtam tovább, pedig én nem szoktam ilyet csinálni!!
  Ott van pl. az Enders Game pl. azt végig tudtam nézni, bár az sem volt egy nagy durranás, de simán 7/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.