The Wolverine folytatás az X-Men: Apocalypse után?

James Mangold már írja a folytatást elvileg, bár az Apocalypse csak 2016-ban érkezik, szóval legkorábban 2017 lehet. Hugh Jackman egyelőre nem túl lelkes, és nem a kinézete miatt, hanem csak akkor fogja érdekelni, ha tényleg lesz indok egy új különálló Rozsomák filmre. De legalább a nyáron érkező Days of Future Past-ben nagyobb szerepe lesz.

8 hozzászólás a “The Wolverine folytatás az X-Men: Apocalypse után?” bejegyzéshez

 1. Ez már vicc komolyan, h még ki se jönnek filmek, de már a 20. folytatásról beszélnek

 2. Koncentráljon ink a paraszt a jelenlegi projectére előbb. Bizonyítson. Mert eddigi munkái műanyag tömeggyártott hulladékok javarészt. Aztán menőzzön h im shooting the next wolverine after apocalypse.

 3. fearandloathinginlasvegas: Azonosság, Börtönvonat Yumába, A Nyughatatlan. Ezek tényleg műanyag tömeggyártott hulladékok? Köszi a felvilágosítást…

 4. Szerintem ezt még az X-Men: Apocalypse előtt kellene megcsinálni…
  Bár, ha az előző két Wolverine film minőségére gondolok, lehet, hogy ezt meg sem kéne csinálni…
  Egy X-Force filmet jobban megnéznék! ;)
  (Amiben akár Logan is szerepelhetne!)

 5. Mi baj van azzal ha már előre terveznek? Legalább van idejük forgatókönyvet irni, megtervezni a filmet, stb. Azért mégiscsak 100 milliós projektekről beszélünk. Teljesen rendben van ez igy.

 6. tervezzék csak az nem gond, de most inkább a days of a future past-ot kéne hype-olni. kicsit olyan érzésem van (nem hiszem, hogy így lenne am) mintha látnák hogy nem lett jó, és előre mondják h de vannak tervek, lesz jobb is.

 7. A Marvel/Disney megcsinálta a tutit az Avengers-sel, és most a többi stúdió megy utána.

  A DC/Warner Brothers-t még megértem. Ezer hősük van, és Batman/Superman duón kívül rendesen egyiket se használták, már rég el kellett volna jutni a Justice League-ig. Ezért készül a Batman vs. Superman, hogy felzárkózzanak.

  De mi van a több stúdióval? Ott is pénzéhes öltönyösök ülnek!

  A Fox-nak két cucca van. 1) X-Men: Wolverine-en kívül azonban önálló filmmel egyik karaktert se merik meglépni, így most összekeverik a két X-men film gárdáját, hogy legyen nekik is ilyen “Event” filmjük. 2) Fantastic Four Reboot. Ami “közös” univerzum lesz az X-mennével. Így lesz egy film a két nagy “Event” film között is.
  2013 Wolverine
  2014 X-Men: Day of the Future Past
  2015 Fantastic Four
  2016 X-Men: Apocalypse

  És marad a Sony, akinek a Pókemberen kívül nincs semmije. Így hát ott jól kitalálták, hogy a pókember univerzumban is van néhány hős (ha nagyon erőlködnek elő szednek majd Rakéta Robitól kezdve mindenkit), így ezt is meg akarják mutatni…

 8. A mondani való kimaradt: Egyik stúdióban sincs szvsz egy olyan ember, mint Kevin Feige, aki összefogná az egészet. Ezért a Marvelé a legkiforrottabb. Persze biztos lesz jobb film a több stúdiónál is, de 2006 óta a Marvel tudatosan építette fel azt, amije ma van. A többi stúdió 2012 óta kapkod, hogy felzárkózzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.