The Maze Runner-előzetes: miért miért?

Azzal kezdeném, hogy ez az ifjúsági film nem is tűnik olyan rossznak így a trailer alapján. Kellemes sci-fi mozzanatok, már a YA határain belül, felfedezés, izgalom, korrekt látvány. Még a “gyerekszereplőkkel” sincs komoly baj. De basszus, miért úgy kell reklámozni, hogy egy epik szaga kezdete? Nem tévésorozatot akarok nézni, de ezek szerint magában nem lesz kerek a Maze Runner 1, hanem cliffhanger azt cső.

17 hozzászólás a “The Maze Runner-előzetes: miért miért?” bejegyzéshez

 1. WOW. Megvett… mindig is imádtam az ilyen filmeket.
  Kérem, hogy ne spoilerezzétek el a történetet.

 2. Ez egész jónak tűnik. Tuti meglesem.
  Kíváncsi vagyok, hogy hányan írják le az Effy nevet. Opsz ez már 1.

 3. hehe. a teenwolf-os kiscsákó. Ott is bírom a búráját, itt sem lesz szerintem rá panasz.
  No, megvett a trailer, várós lesz, nem kicsit.

 4. Nekem Lost-érzésem támadt az előzetes közben. Amikor meg a bottal fejbevágnak egy földön fekvőt, akkor mondtam is ki magamban: Lost!

 5. Valóban!Én a könyvet olvasva azt éreztem, hogy rengeteg potenciál van benne! A trailer pedig pont olyan, amit elképzeltem, reméem a film is olyan lesz! Továbbá hosszú,hosszú ideje nem volt igazán szimpatikus főhőse egyetlen YA könyvnek/feldolgozásnak se!

  Mindazonáltal egyet értek vele, hogy nem kellett volna ellőni, hogy ez egy háromrészes trilógia első része! Lehet lesz, aki ezért nem fog beülni rá!

  De amúgy várós! :)

 6. Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster OMFG. Abszolút várós. El kéne asszem a könyvet is olvasni.

 7. Hogy minden kiscsávónak olyan szépen borotvált baba arca volt, mint aki most lépett ki a hotelszobából forgatni a Survivort… de még csak össze sem koszolták őket, hogy azt érezzük, kint élnek a vadonban, számkivetetten, és ellátás nélkül. Sorry, ha ez szőrszálhasogatás, de így elég sokat elvett a hitelességből nekem.

 8. Nem élnek a vadonban, számkivetetten és ellátás nélkül. Egy hatalmas útvesztő közepén élnek, és rendeszesen küldenek nekik mindenféle ellátmányokat, hogy életben maradjanak.

  Én olvastam mind a három könyvet, egyébként, összességében nem volt rossz (bár a vége elég csalódást keltő). Az elsőnél még úgy éreztem, hogy ez kissé gyermeteg, de ezt simán ki lehet küszöbölni a filmben, ha jól csinálják meg.

 9. Én olvastam az első könyvet és eléggé bejött,. A trailer alapján jó kis filmet rittyentenek mögé. Várós, bele is kezdek majd a többi kötetbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.