12 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man 2 – Final Trailer kiégeszítés a Sonynak: for now” bejegyzéshez

  1. Szerintem ebben a trailerben 100 millió dollárnyi látványt láthattunk. Kérdés, marad-e valamit a filmre?

    (Nem)

  2. Már miért ne maradna más a fimre? Ennyire ők sem hülyék hogy ellőjenek mindent. Ez a film nem a látványról fog szólni hanem a történetről ez egészen biztos. Persze tele van CGI-jal de nem tipikus blockbuster film lesz. Ez ebből a trailerből is érződik elég rendesen. Ezt a promót kellett volna elsőnek leadniuk és semmi mást akkor tuti hogy senki se húzná a száját ennyi promózás után.

    Mondjuk én továbbra is nagyon várom és egyébként sem kötelező megnézni minden promót, aki nem akarja lelőni magának a filmet ne nézze meg őket ilyen egyszerű. Szóval az érv miszerint a sok promóval bemutattak mindent nem állja meg a helyét mert ezek olyanok mint a Spoiler gomb. Ha elolvasod az utána levő szöveget a te hülyeséged senki másé.

  3. “Ez a film nem a látványról fog szólni hanem a történetről ez egészen biztos.”
    Hát persze.

    Miért lőnének el mindent az előzetesben? Mert ennél a filmnél ezt csinálják, ha tippelnem kéne, azért, mert nem bíznak a termékükben, de ez inkább csak tapogatózás a sötétben.

  4. Engem megvettek. És az a vicc hogy a legtöbb trailerüket csak az igazi filmbuzik nézik meg. Az átlag moziba járó csak max 1-2-t amit az arca elé toltak.

  5. Nem bírom Garfildot. Innettől az egész élménynek löttek számomra. A koncepció sem tetszik. Ez a mecha rhinó, háát, zöld manó sem elég zöld. Ha már azt az elektromos gecit úgy megcsinálták, igazán lehetett volna zöldebb a manós fickó. Jamie Fox sem hiányozna pont ebből a filmből. Ez a pókember újrázás rettentő nagy melléfogás szerintem, sem a szinészválogatás, sem a látványdizáyn nem tetszik. A CGI egyébként jó, itt nem arról van szó. Nolan Batmanje volt még kb ennyire nem nyerő irány a régihez képest számomra. Ebből is a régebbi a jobb. Habár Azt a másik töpszli gyereket se birom, akárcsak Garfildot.

  6. Garfield/Peter: nem.

    Emma/Gwen: nem.

    Foxx/Electro: nem.

    Giamatti/Rhino: nem. Mecha-Rhino (?) pláne nem.

    DeHaan/Harry: nagyon nem.

    That’s All,Folks.

  7. Jólvan Sony, elég lesz már. Anno beültem moziba az első filmre némi unszolás után, kár volt. Ezt majd talán dvd-n meglesem. De ez a mecha-rhino nagyon nemgyere be. Se Garfield feje. Nem kéne ennyire ez a Pók-szériát erőlteni, állandóan más És mellesleg ilyen irritáló képű színészekkel =/

  8. wildart: Nem a te izlésed szerint castingoltak. Van ilyen. De forditjuk meg a kérdést. Garfield, Foxx, Giamatti, De Haan jó szinészek? Igen.

  9. zsocso:

    Hááát…Giamattit & Foxxot adom,a többiekről inkább nem nyilatkoznék,nálam a jó színész kategória nem Garfieldnál kezdődik,hogy DeHaant ne is említsem.

    De amúgy nem akartam más kedvét elvenni,inkább csak leírtam a tariler utáni benyomásaimat.

  10. És a folytatás?

    Tegyük fel, tarol a Spiderman 2. A harmadik részt hogyan promózzák majd? NULLA db trailer, hogy megőrülj a filmért?

    Tegyük fel, éppen csak hoz a konyhára a Spiderman 2. (Épp annyit, hogy ne dobják a harmadik részt.) Akkor mi lesz? Leadják az egész filmet trailer-formában? Vagy mi? Hová lehet ezt fokozni? Mert ha nem lesz legalább ennyi promó hozzá, akkor eleve buktát sugall…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.