Earth to Echo most rendesen: találtkamerás ET?

Ez bizony bejött. Találtkamerás stílusban láthatjuk, hogy pár gyerke talál egy űrlényt, akit utána igyekeznek megvédeni. A stúdió eredetileg nem így tervezte, de aztán végül mégis nyárra tették, a blockbuster szezonba a filmet. Úgy tűnik, hogy a trükkökre is rádobtak egy kis extra összeget, ami jót tett az anyagnak.

14 hozzászólás a “Earth to Echo most rendesen: találtkamerás ET?” bejegyzéshez

  1. Utálom a talált kamerás filmeket, de ez meglepően jobb, mint amit vártam. Laikusoknak: igen, E.T 2014. Egyszer itthon nézős téma lesz.

  2. Eddig találtkamerás filmből csak a – nem jut eszembe a címe, de b*szott nagy szörny pusztított benne – tetszett, a többit f*snak tartom. Ez is tetszetős…lenne, ha nem talált kamerás lenne, hanem normálisan felvett, mint pl a Super8.

  3. A trailertől is megfájdult a fejem. Én nem tudom, de manapság Hálivúdban nem csak forgatókönyvíró, hanem operatőr-hiány is fellépett, hogy ezt a találtkamerás f@szságot erőltetik?

    Amúgy délutáni matinénak elnézném, de így fixen nem, kösz.

    “kis termosz” amúgy LOL!! Teliltalálat :D:D:D

  4. Hát ez így elég Nickelodeonos. Remélem nem ilyen Szuper haver (vagy mi volt magyarul) szintű könnypötyögtetős. Úgy látnám értelmét, ha a gonosz kormányügynökök leöldösése után a gyerekek testét cseppfolyósítva készítene üzemanyagot a hazaúthoz.

  5. Miért és miért kell minden műfajra ráerőltetni ezt a találtkamerás dolgot? Szerintem az csak a horrorban jó igazán, de itt????? Minek?!

  6. Ez a műfaj mindenhol szar, nem attól lesz egy se horror izgi, hogy rángatják azt a rohadt kamerát és riadt őzszemekkel lihegnek mellé egymás pofájába.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.