The Signal-előzetes: na ez kötelező lesz

Az új District 9? Ezt emelgetik a trailer közben, de basszus, lehet igazuk van. Két hacker üldöz egy Nomad nevűt, aztán furcsa dolgok történnek, elkapja őket a signal a sivatagban és rabságban ébrednek. Igyekeznek a bővebben információkat rejtegetni, meg nem is annyira akarom kibogozni, hiszen olyan filmnek tűnik amiről érdemes minél kevesebbet tudni.

HD a nagyoknak.

Poszter is van.

human
írta
2014. 03. 20. 03:40
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “The Signal-előzetes: na ez kötelező lesz” bejegyzéshez

 1. Szerintem jó lesz. Jó trailer! De nem csak az egyik gyereket rabolják el? Mert a másikat nem mutatják betegruhában… Mindegy is, már most akarom!

 2. Remélem nem viszik túlzásba a tini-romantikus-szerelmes-csöpögős vonalat, és akkor fasza lehet!

 3. A Distict 9 névvel eladnak még pár filmet. Többek között nekem is.
  Remélem csak azért ilyen zavaros a trailer, hogy fenntartsák a sejtelmességet és nem csak a kidolgozatlanság süt róla. Nagyon jó a hangulata egyébként, meg Fishburne-t is szeretem, bár mostanában olyan jó érzékkel nyúl a szarba rendszeresen, hogy már aggódok, ha a nevét olvasom.

 4. Na ez megvett. Sejtelmes, pont felkeltette az érdeklődésem, csak nehogy ennyiben is maradjon a végére.
  És ki ez a kisfiú, hogy ma már két trailerben is láttam?

 5. Ebben mi volt akkora?! A vége fele pörgött fel csak! A trailer háromnegyed része csöpögős! Volt egy kis belassítás, húha! Az meg, hogy valamit odaírtak a DS9-ról, attól még nem nagy dobás! :D

 6. Imtal szerencsére neked ott az amerika kapitány :d Amúgy végre vmi film idén ami lehet maszturbálni. 5*****

 7. Hát én is csak tátom a számat, hogy ezen vajon mi olyan fűdejó, hamarabb hajazott a trailer a twilightra, mint a districtre.

 8. Az elmúlt évek filmes felhozatalának szegénységét remekül mutatja, hogy a szépen kivitelezett, de jóindulattal is közepesnek mondható sztorival rendelkező District 9 ekkora hivatkozási alap lett. Persze én is kedvelem, de nem magasztalom az egekbe. Ez a trailer pedig szintén tetszett, remélem, tényleg lesz benne valami mondanivaló.

 9. Hát nekem nem nagy szám ez a trailer, nem keltette fel az érdeklődésem annyira mint ahogy sokan itt beállítják.

 10. Majd meglátjuk milyen lesz, de őszintén meglepett ez a mikro-hype mert semmi olyan nem láttam benne ami miatt járna neki. Sőt a film tippre az indieszerelmes/laborban önmarcangolós és a végén a “nagy akció” jelenet sémát fogja követni.

 11. fearandloathinginlasvegas abban legalább van egy jó nő! De ha Te ilyenekért izgulsz be, akkor asszonyt dobd ki, s nézd ezt minden nap!

 12. A lényege az lenne a trailer-nek,hogy elindít egy érzelmi szálat is a történet ez nagyon jó mert így közelebb kerülünk a főszereplőkhöz ezt scifi filmekeben ritkán szokták az előzetes nagyon tetszett!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.